- Milyen videókártyát?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Steam Deck
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Házimozi haladó szinten
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Rögtön lenne is egy kérdésem.
Bent a melóhelyen van internetünk.Terészetesen telepíteni nem lehet semmit. Viszont az U3-as progik működnek, kivéve a Mozilla Firefoxot. Hogy tudnám beállítani,hogy ''szívja'' le az Explorerből a netbeállításokat??
Mert a másik Maxthon Browser, amit le lehet az U3-ról tölteni, az IE alapú, az simán mükszik. -
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok!
Mivel a PH!-n nem nagyon találtam a témához kapcsolódó dolgokat, sőt az egész neten, magyarnyelű oldalon, ezért gondoltam,hogy itt az ideje megnyitni ezt a topikot.
Nemrég ruháztam be egy KINGSTON, 2 gigás, U3 képes pendrive-ra. Nagyon faszányos, gyors és az U3-al olyan dolgokat lehet csinálni, hogy nem hiszem,hogy szó nélkül kéne hagyni.
Sajnos egyetlen helyen találtam normális progikat rá az az U3.com, de ott meg relatíve kevés van.
Várom a tapasztalatokat, oldalakat, hogy minnél többet tudjunk kihozni a kicsikékből.
Üdv:
V.Stryker
Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen videókártyát?
- Linux kezdőknek
- Chrome OS / Chromium OS / Chromebook
- Jelszókezelők
- Milyen program, ami...?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Formula-1
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest