- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- OLED TV topic
- Steam Deck
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiMedia lejátszók
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Rögtön lenne is egy kérdésem.
Bent a melóhelyen van internetünk.Terészetesen telepíteni nem lehet semmit. Viszont az U3-as progik működnek, kivéve a Mozilla Firefoxot. Hogy tudnám beállítani,hogy ''szívja'' le az Explorerből a netbeállításokat??
Mert a másik Maxthon Browser, amit le lehet az U3-ról tölteni, az IE alapú, az simán mükszik. -
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok!
Mivel a PH!-n nem nagyon találtam a témához kapcsolódó dolgokat, sőt az egész neten, magyarnyelű oldalon, ezért gondoltam,hogy itt az ideje megnyitni ezt a topikot.
Nemrég ruháztam be egy KINGSTON, 2 gigás, U3 képes pendrive-ra. Nagyon faszányos, gyors és az U3-al olyan dolgokat lehet csinálni, hogy nem hiszem,hogy szó nélkül kéne hagyni.
Sajnos egyetlen helyen találtam normális progikat rá az az U3.com, de ott meg relatíve kevés van.
Várom a tapasztalatokat, oldalakat, hogy minnél többet tudjunk kihozni a kicsikékből.
Üdv:
V.Stryker
Aktív témák
Hirdetés
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest