Hirdetés
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Hobby elektronika
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
frame>24
addikt
Igazából a netről letölthető manual nem sokat ér, hanem a játékban található különböző könyvek igen!!
Pl. a "Nature of Magic in Antaloor" (vmi ilyesmi) című könyvet átfutva jöttem rá, hogy valóban TÖBB SZINTŰ varázslatokat lehet készíteni!
Pl. EGY adott spell az első szintje egy sima fire bolt (missile carrier + fire effect), majd a 2. szintje ugyanennek a spellnek lehet egy robbanás (area carrier + fire effect, megin) és így az egész = tűzladba... (ez elsőre értelmetlennek hangozhat, ki kell próbálni)Namost, addig kavartam a szart, mire kijött egy olyan varázslat, ami a fentihez még hozzáad a tűzlabda becsapódásakor egy olyan hatást (asszem valami air-, vagy power effect?), hogy nemcsak a láng robban, hanem random tárgyakat x erővel még szétküld a landolás helyén (ládák, buzogány FEJEK!)
Beszarás, pl. volt egy erősebb barlang, nagy küzdőtérrel, erős melee harcosokkal. Oda beidéztem egy lvl 12 pókot, és elkezdtem küldeni a népet ezzel a "fireball-object-hurl" varázslattal, kb. 3-5 perc alatt csönd lett, alig tudtak hozzám férni a sok szétvágódó tárgy + tűz + pók miatt...
Ilyet még semmilyen játékban nem láttam, elképesztő!! Jah, és eközben NEM AKADT a game, pedig röpült széjjel minden. (jah, meg még a +damage +homing modifier) Hozzá kell tenni, hogy eszi a manát, de 95-ös regenerációval, meg 1000 fölötti manával azért megy a dolog)
És ez még mindig csak a kezdet, jelenleg azt sem tudom, mit vegyek, mire fejlesszek, annyi kombináció van!ja közben meg aludni kéne ugye? holnap meló

Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Motoros topic
- Napelem
- Jelszókezelők
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-book olvasók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Itt a ChatGPT végső megoldása
- További aktív témák...
- Toshiba Enterprise Capacity MG09 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
- SOYO M4 Air Mini PC, Intel N95, 16 GB DDR4 RAM, 512 GB SSD
- Új Lenovo LOQ 15IRX10, FHD IPS, i7-13650HX ,NVIDIA RTX 5070, 24GB DDR5, 512GB NVMe, gar
- HÁLÓZATI SWITCH AKCIÓ! Több db egyben, használt, nem használt , dobozos, 24-, 26-, 48 portos!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- HP Victus 16 - 16.1"FHD 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - Win11 -RTX 4050 - 1,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Ilyet még semmilyen játékban nem láttam, elképesztő!! Jah, és eközben NEM AKADT a game, pedig röpült széjjel minden. (jah, meg még a +damage +homing modifier) Hozzá kell tenni, hogy eszi a manát, de 95-ös regenerációval, meg 1000 fölötti manával azért megy a dolog)