Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• frame>24

addikt

válasz HaaS #33 üzenetére

Igazából a netről letölthető manual nem sokat ér, hanem a játékban található különböző könyvek igen!!
    Pl. a "Nature of Magic in Antaloor" (vmi ilyesmi) című könyvet átfutva jöttem rá, hogy valóban TÖBB SZINTŰ varázslatokat lehet készíteni!
    Pl. EGY adott spell az első szintje egy sima fire bolt (missile carrier + fire effect), majd a 2. szintje ugyanennek a spellnek lehet egy robbanás (area carrier + fire effect, megin) és így az egész = tűzladba... (ez elsőre értelmetlennek hangozhat, ki kell próbálni)

Namost, addig kavartam a szart, mire kijött egy olyan varázslat, ami a fentihez még hozzáad a tűzlabda becsapódásakor egy olyan hatást (asszem valami air-, vagy power effect?), hogy nemcsak a láng robban, hanem random tárgyakat x erővel még szétküld a landolás helyén (ládák, buzogány FEJEK!)

Beszarás, pl. volt egy erősebb barlang, nagy küzdőtérrel, erős melee harcosokkal. Oda beidéztem egy lvl 12 pókot, és elkezdtem küldeni a népet ezzel a "fireball-object-hurl" varázslattal, kb. 3-5 perc alatt csönd lett, alig tudtak hozzám férni a sok szétvágódó tárgy + tűz + pók miatt... :Y Ilyet még semmilyen játékban nem láttam, elképesztő!! Jah, és eközben NEM AKADT a game, pedig röpült széjjel minden. (jah, meg még a +damage +homing modifier) Hozzá kell tenni, hogy eszi a manát, de 95-ös regenerációval, meg 1000 fölötti manával azért megy a dolog)
    És ez még mindig csak a kezdet, jelenleg azt sem tudom, mit vegyek, mire fejlesszek, annyi kombináció van!

ja közben meg aludni kéne ugye? holnap meló :O

Új hozzászólás Aktív témák