Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Dell Precision munkaállomások
- Frissítési rátát itt-ott duplázó kreatív monitort hozott az Acer
- Kiderült kivonul-e a végfelhasználói piacról az SK Hynix
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AI fókuszú rendszerchipekkel köszönt be a Mediatek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
WinXP 32 bit, atomstabil.
Hanem a pókod az gyönyörű... kéne
! Egyelőre csak ilyen kis izéket idéztem még, semmi komolyat, nemrég van meg a summon kártya meg a könyv. Hangyikáknál varázsolgattam többet, azokhoz nem jó az elején közel menni, (meg lassúak is).
Ami még nagyobb kísérletezés, az az alkímia, na abba bele sem fogtam igazán, pedig kéne, jöhetne belőle rahedli szkillpont.Kezd kavarodni a kaksi... remélem megembereli magát ez a nyanya, mert a maffia le akarta már kapcsolni. Nem tudom, remélem megváltozik, mer tényleg elég hülye, ahogy a kontakt elmondta. Na sebaj, remélem tanul belőle meg a falubeliek is újra kibékülnek vele, most, hogy már van kaja.
Nekem a mana az kábé rendben van, 35 alap +2 bónusz willpower, 84-es manaregen.
Mitszólsz a lockpick-hez? Kegyetlen jó szerintem
!szerk: (#22) Honzi: hát digital download az megy, én gmgről vettem 7500 HUF körül, mostani akciókat nem tudok így hirtelen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tesla topik
- Villanyszerelés
- Napelem
- Kutya topik
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Milyen légtisztítót vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 140W Win11 Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
! Egyelőre csak ilyen kis izéket idéztem még, semmi komolyat, nemrég van meg a summon kártya meg a könyv. Hangyikáknál varázsolgattam többet, azokhoz nem jó az elején közel menni, (meg lassúak is).