Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
WinXP 32 bit, atomstabil.
Hanem a pókod az gyönyörű... kéne
! Egyelőre csak ilyen kis izéket idéztem még, semmi komolyat, nemrég van meg a summon kártya meg a könyv. Hangyikáknál varázsolgattam többet, azokhoz nem jó az elején közel menni, (meg lassúak is).
Ami még nagyobb kísérletezés, az az alkímia, na abba bele sem fogtam igazán, pedig kéne, jöhetne belőle rahedli szkillpont.Kezd kavarodni a kaksi... remélem megembereli magát ez a nyanya, mert a maffia le akarta már kapcsolni. Nem tudom, remélem megváltozik, mer tényleg elég hülye, ahogy a kontakt elmondta. Na sebaj, remélem tanul belőle meg a falubeliek is újra kibékülnek vele, most, hogy már van kaja.
Nekem a mana az kábé rendben van, 35 alap +2 bónusz willpower, 84-es manaregen.
Mitszólsz a lockpick-hez? Kegyetlen jó szerintem
!szerk: (#22) Honzi: hát digital download az megy, én gmgről vettem 7500 HUF körül, mostani akciókat nem tudok így hirtelen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- KLIPSCH R-600F 5.0 hangfalszett
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gainward GeForce RTX 5070 Python III 12GB GDDR7 192bit Alza Garancia 2028.08.07-ig, Számlával!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Gamer PC - Számítógép LIMITÁLT HÁZ Ryzen 5 8500G // RTX 5060Ti 16GB // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
! Egyelőre csak ilyen kis izéket idéztem még, semmi komolyat, nemrég van meg a summon kártya meg a könyv. Hangyikáknál varázsolgattam többet, azokhoz nem jó az elején közel menni, (meg lassúak is).