Hirdetés
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
- 3D nyomtatás
- Házimozi haladó szinten
- Milyen széket vegyek?
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Milyen TV-t vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Eddig nagyon rendben vagyunk...
Alighanem a grafika őrültjei is megkapják, ami kell nekik, meg azok is, akik nem erőmű fűti a szobát... a Dx9-es minsysreq nevetséges, a DirectX10-es max graffal meg csodaszép lehet. Én nem szeretem a blurt, kikapcsoltam helyből, jól állítgatható a részletesség, van opció bőven... engem ez a rész annyira nem nyomaszt.
Ez is physX-es csoda, szóval él a környezet, himbálózik, libeg, úszik minden, ahogy kell. Kicsit erőlködnöm kellett a nagyobb gerendákat mozgatni a víz felszínén, de megy a dolog, a koma mozgása nekem nagyon tetszik, az úszás főleg. Jól nyomja gyorsban
! Nem tudom mennyi tereptárgy lesz mozgatható, de boldog voltam, hogy hurcipálni lehetett a hordókat is.
A hajózásra baromi kíváncsi leszek, nem lehetett nem észrevenni a screenshotokat.
Inventory oké, úgy tűnik három szet cucc pakolható össze, ezek között csak egy gombnyomás váltani, nem kell egyenként tökölni a felszereléssel. Quickbar is rendben van, bár kevésnek tűnik... korai lenne leszólni.
A backstab nagyon finom, lopózik a gyerök, rohan, ahogy kell. Van blokk, riposzt, meg minden...
Elég komoly kraftolás is lehet mögötte, ahogy nézem. Betévedtem valami első blikkre érthetetlen menübe, gondolom kell a tudás, miből mennyit, hogyan... ehh, a mágia érdekelne, de nagyon...
Lore is van, feljegyzések, könyvek, mifene.
Sok az átvezető így az elején, de a töltési idő meglepően alacsony. Nem is értem...Azokat kérdezem, akik komolyabban játszottak vele: van ennek a játéknak valami gyenge pontja? Ennek robbannia kellett volna... vagy nagyon csalóka így az eleje?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- iPhone topik
- E-roller topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Nano Gen 1 2K kijelző / i7 / 1TB SSD / 1kg alatt
- Precision 5570 15.6" FHD+ IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 11 i7 / 32GB / Garancia 2026.11.19
- Eladó 0 napos OEM WD SN740 1TB NVMe SSD 2280
- Acer TravelMate 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 // 6-9. gen // i3 / i5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Apple iPhone 17 Sage 256GB használt karcmentes 100% akku (4 ciklus) garancia 2027.03.01.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
! Nem tudom mennyi tereptárgy lesz mozgatható, de boldog voltam, hogy hurcipálni lehetett a hordókat is.