Hirdetés
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Raspberry Pi
- Windows 11-hez nyúl az AYANEO értékorientált almárkája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Monitor hiba topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Eddig nagyon rendben vagyunk...
Alighanem a grafika őrültjei is megkapják, ami kell nekik, meg azok is, akik nem erőmű fűti a szobát... a Dx9-es minsysreq nevetséges, a DirectX10-es max graffal meg csodaszép lehet. Én nem szeretem a blurt, kikapcsoltam helyből, jól állítgatható a részletesség, van opció bőven... engem ez a rész annyira nem nyomaszt.
Ez is physX-es csoda, szóval él a környezet, himbálózik, libeg, úszik minden, ahogy kell. Kicsit erőlködnöm kellett a nagyobb gerendákat mozgatni a víz felszínén, de megy a dolog, a koma mozgása nekem nagyon tetszik, az úszás főleg. Jól nyomja gyorsban
! Nem tudom mennyi tereptárgy lesz mozgatható, de boldog voltam, hogy hurcipálni lehetett a hordókat is.
A hajózásra baromi kíváncsi leszek, nem lehetett nem észrevenni a screenshotokat.
Inventory oké, úgy tűnik három szet cucc pakolható össze, ezek között csak egy gombnyomás váltani, nem kell egyenként tökölni a felszereléssel. Quickbar is rendben van, bár kevésnek tűnik... korai lenne leszólni.
A backstab nagyon finom, lopózik a gyerök, rohan, ahogy kell. Van blokk, riposzt, meg minden...
Elég komoly kraftolás is lehet mögötte, ahogy nézem. Betévedtem valami első blikkre érthetetlen menübe, gondolom kell a tudás, miből mennyit, hogyan... ehh, a mágia érdekelne, de nagyon...
Lore is van, feljegyzések, könyvek, mifene.
Sok az átvezető így az elején, de a töltési idő meglepően alacsony. Nem is értem...Azokat kérdezem, akik komolyabban játszottak vele: van ennek a játéknak valami gyenge pontja? Ennek robbannia kellett volna... vagy nagyon csalóka így az eleje?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
! Nem tudom mennyi tereptárgy lesz mozgatható, de boldog voltam, hogy hurcipálni lehetett a hordókat is.