Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Unigine Superposition Benchmark
- Milyen videókártyát?
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Eddig nagyon rendben vagyunk...
Alighanem a grafika őrültjei is megkapják, ami kell nekik, meg azok is, akik nem erőmű fűti a szobát... a Dx9-es minsysreq nevetséges, a DirectX10-es max graffal meg csodaszép lehet. Én nem szeretem a blurt, kikapcsoltam helyből, jól állítgatható a részletesség, van opció bőven... engem ez a rész annyira nem nyomaszt.
Ez is physX-es csoda, szóval él a környezet, himbálózik, libeg, úszik minden, ahogy kell. Kicsit erőlködnöm kellett a nagyobb gerendákat mozgatni a víz felszínén, de megy a dolog, a koma mozgása nekem nagyon tetszik, az úszás főleg. Jól nyomja gyorsban
! Nem tudom mennyi tereptárgy lesz mozgatható, de boldog voltam, hogy hurcipálni lehetett a hordókat is.
A hajózásra baromi kíváncsi leszek, nem lehetett nem észrevenni a screenshotokat.
Inventory oké, úgy tűnik három szet cucc pakolható össze, ezek között csak egy gombnyomás váltani, nem kell egyenként tökölni a felszereléssel. Quickbar is rendben van, bár kevésnek tűnik... korai lenne leszólni.
A backstab nagyon finom, lopózik a gyerök, rohan, ahogy kell. Van blokk, riposzt, meg minden...
Elég komoly kraftolás is lehet mögötte, ahogy nézem. Betévedtem valami első blikkre érthetetlen menübe, gondolom kell a tudás, miből mennyit, hogyan... ehh, a mágia érdekelne, de nagyon...
Lore is van, feljegyzések, könyvek, mifene.
Sok az átvezető így az elején, de a töltési idő meglepően alacsony. Nem is értem...Azokat kérdezem, akik komolyabban játszottak vele: van ennek a játéknak valami gyenge pontja? Ennek robbannia kellett volna... vagy nagyon csalóka így az eleje?
Új hozzászólás Aktív témák
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- iPhone topik
- Fűnyíró topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kuponkunyeráló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Honor X8a / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- iPhone 13 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
! Nem tudom mennyi tereptárgy lesz mozgatható, de boldog voltam, hogy hurcipálni lehetett a hordókat is.