Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HaaS

addikt

válasz frame>24 #13 üzenetére

Utoljára az Undyingnál fostam így rpg-től... voltál már lent barlangokban, alagútrendszerekben:Y?

Azok az árnyékok báz... itt is _tényleg_ töksötét van, a fáklya ennyi, nem több... meg a hatalmas árnyékom, ahogy mászkál a falon... creepy...
    Befestettem zöldre a bőrcuccomat, rejtőzködöm nappal is:D! Olyan fegyverek vannak apám, a kétkezes animációk nagyon pengék.... próbáld majd harc közben a space-t is (ne csak a skilleket), tudsz helyet csinálni magadnak...

Állatul megcsinálták a skillpont újraelosztást.. senki újra ne kezdje! 500 aranyért a mágus guildben egy jól tetovált ürge levisz alfába, és "visszafelejt" az ember szinteket: persze csak az attrib pontokat és a skillpontokat dobja be újraelosztásra, semmi más nem változik.

Én már elkezdtem az átképzést mágusra, gyűlnek a kártyák, könyvek, meg a cuccok, legközelebb full mágusgúnyában jelentkezem. (A satyi az kéééész van:DD)

Jah, már két lovam van, békésen legelésznek egymás mellett, (kicsit odébbállnak legelni a füves részre... ) Az is meglepett, mikor a nagyobbik ledobott, mert túl gyorsan akartam elhúzni az üldözők elől... nem tetszett neki a sok sarkantyúzás:B.

Új hozzászólás Aktív témák