Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Philips LCD és LED TV-k
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pigsty
aktív tag
Sziasztok!
Kérlek mondjatok valami jó programot, amivel a tunerról felvételt lehet készíteni. VHS digitalizálást végzek, ok tudom, fapados a megoldásom, de az is elég.
Ugyanis egy 2005 körüli Conceptronic CTVCOMBOi-t használok, ennek ugye az analog tuner részét. Amúgy a Winfos/Everest szerint a belső Philips SAA7133/SAA7135 Video Broadcast Decoder, nem is rossz a kép.
Adtak mellé egy gyári Hyper Tunert, de az 720x480 felbontású felvételnél szakadozik már.MPEG-2be ((esetleg DV AVI, már ha van értelme, meg van, ami támogatja)) digitalizálnék.
Korábban a Nero valamelyik 8-as verzióját használtam. Mert a Nero visionnal felvétel után tök jól két menetben MP4-be (Nero AVC) tudtam konvertálni a felvételeket.
És ami érdekes, Nero visionnál nem szaggatott a MPEG-2-es felvétel, ez is PAL méretben persze.
Egy volt a baj, a 8-as Nerok önállóan nem tudták hangolni a kártyát, csak ha a tuner gyári programját elindítottam.A KMPlayer önállóan tud WDM eszközhöz csatlakozni, hangolni is lehet vele. Csak én főleg felvenni szeretnék, nem lejátszani.
A Neroból a 9.2.6.0-as verziót tudtam úgy-ahogy beszerezni, ennek eléggé hiper-szuper csicsás TV nézegetője lett az elmúlt 1 év fejlesztései során, át is keresztelték Nero Live-ra. Elképesztően túlméretezett, túl csicsás, emellett állandóan lefagyó, orrba-szájba parent aktivizálás kérő foshalmazzá vált a Nero.
Hát, kidobja hangolás után az alábbi hibaüzit. Más programmal megy a tuner, Neroval nem.

Na, mi az program, ami, kis erőforrásokat használ, nem szaggat be, szétkonfigurálható, sok formátumba (de legalábbis nem túltömörített, automatán beállított MPEGbe) tud menteni?
Win Xp SP3-om van, egy 1.6 GHz-s AMD-n, 1,5 GB RAMmal.Mellékkérdésként érdekel, érdemes-e ma 720x480 körüli felbontású MPEG-2 videókat MP4be konvertálni - a klasszikus Xvid AVI helyett. Néhány teszttömörítésnél a MP4 jóval kisebb volt,változatlan (sőt még a Xvidre jellemző kockásodás is eltűnt) képminőséggel.
Persze sok időbe kerül, de van, amikor számít a tárhely.
Aztán MP4, AVC-re konvertáláshoz milyen programot ajánlotok? Tudom, google, hát, nem adott egyértelmű találatot, apple-n kívül, meg én valódi tapasztalatokra vagyok kíváncsi.Hát ennyi kérdésem volt. üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest