Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hollov
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy van-e még vkinek ilyen kártyája, remélem igen: Cinergy 600 TV
Ha találnék egy sorstársat, aki még a problémámra is tudja a megoldást annak nagyon örülnék
Az első számú gondom, hogy amióta Vistát használok, azóta nem műxik a távirányító, a második, hogy a hülye software eltünteti a Windows hátteret mégpedig oly módon, hogy kitörli a registry azon sorát ahol a wallpaper tárolódik.Amit érdemes tudni:
64 bites Vistát használok, és áttettem egy másik gépbe amin 32bites XP van; ott tökéletesen ment minden.
A háttér eltűnése a kisebb gond, mert az szerintem eltűnik ha egy másik software-t használok a TV nézésre (a legújabb ugyanis a Terratec Home Cinema, de megszokásból még a régebbit használom).
A távirányító nem működése viszont nagyon zavaró; és mivel a másik (régebbi) gépemben tökéletesen ment, ezért biztos, hogy nem azzal van a baj.
Vagy a Vistával, vagy pedig a 64bit-el lesz a gond szerintem (vagy legrosszabb esetben a kettő együtt).Találkozott már vki hasonlóval, vagy tud vki hozzászólni vmit a bajomhoz?
Előre is köszi!
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Gaming notebook topik
- Sorozatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Interactive Brokers társalgó
- Elektromos autók - motorok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÚJ egy bontatlan Apple AirPods 4 ! 1 ÉV APPLE GaranciA ! HK66P9Q0KT
- Új csak KIPRÓBÁLT! ASUS ROG XBox Ally X kézikonzol (gyári gari 2028.12+ gyári ASUS táska!
- Asztali PC félkonfig i5-8400 16 GB DDR4 512 GB NVME SSD
- Samsung Galaxy S25 FE / S25 / S25+ / S25 Ultra / Z Flip7 / Z Fold7 / A56 / A36 új BONTATLAN
- Next level racing gt track playstation edition
- Gamer PC - Számítógép! Csere- Beszámítás! R7 5700 / Suprim RTX 3080/ 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- Xiaomi Redmi Note 13 5G (2024) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs