Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Intel találgatós topik
- Milyen videókártyát?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Fujifilm X
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kispotter
tag
Sziasztok! Van egy ts 4329 SP tv-m. Ami egy hétvégibházban teszi a szolgálatot. Mivel el voltak állítódva a színek az évek alatt kh-s volt a azínvégfokon a poti kivettem megfújkáltam, megjárattam beállítottam jó is lett. Illetve félig. Mert ha fogok egy fekete fehér képet és az alapján beállítom a színeket szép és jó lesz a képe egészen addig amíg nem egy sötét jelenetes filmet nézek. Mert akkor ugyanis kék árnyalatos lesz a kép és a sötét részek kékben tündökölnek. Fekete képnél is sok a kék látszik, mert nem fekete ha nem kék. Ha letekerem a fényerőt, hogy eltűnjön akkor meg nagyon kevés a fényerő, de úgy is kékes a kép. Ha beállítom film közben, hogy ne legyen kékes árnyalat letekerek a kékből akkor meg amíg nincsenek világos jelenetek jó is de amint van fehér rész zöldes szóval látszik, hogy kevés a kék. Viszont fekete képnél jó. Lehet vele valamit kezdeni vagy ez ilyen szokjak hozzá? 🙂
-
Redneck
nagyúr
Üdv!
Látom nem túl aktív topik (nem meglepő) de lenne egy kérdésem.
Kolléganőm kérdezte hogy mit csináljon a még működő 72-es mélynyomós hangrendszerrel szerelt Trinitron Sony TV-vel, ha nem tudja hova rakni?Mondtam neki hogyha nincs telke ahova kellene, adjon fel hirdetést aprón, vagy ajánlja fel valami karitatív szervezetnek. Szerintetek is ez a jó döntés?
-
Pecc
őstag
Sziasztok. Samsung CW28D83 az alany.
A jelenség, hogy a színeket eltolja(szellemképes) minél tovább van bekapcsolva annál tovább tolódik a szín.
Service menüt próbáltuk, de érdemben nem tudtunk javítani rajta.
Mit lehet ezzel csinálni a kidobáson kívül?Köszi.
-
puhakex
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Van egy régi képcsöves tv, ami már sajnos mindig csak ab 20-30. próbálkozásra kapcsol be.
Mindig csak kattan, aztán nem kapcsol be.
Standby van és el is indul végül mindig a tv, utána műkösik is ahogyan kell neki, de manapság már nem érzem nagy luxusnak, hogy elsőre kapcsoljon be. =)Van ötletetek, hogy mi lehet a baja?
Nekem az első ötletem kondenzátor, de gondoltam előbb rákérdezek a hozzáértőktől is. =)Előre is köszönök minden segítséget!
-
flash-
veterán
van egy orion televízió anyukámnak
ilyen:
a gond hogy nedves mikroszálas ronggyal áttörölgettem az oldalát, tetejét és rá egy napra kapcsolom azóta csak hang van, a kép az tök kék.
a forrás scart-on keresztül jut el hozzá telekom iptv boxról...
ötlet? mi lehet a gond? a box a rossz vagy a tv? nehogymár egy nedves mirkoszálas rongy tenné tönkre a tv-t...
-
galaxys80
veterán
Sziasztok!
Van egy régi Samsung CRT TV a gyerek szobájában. Scart-al van rákötve a DVD lejátszó. Nemrég AV kábellel rákötöttem egy médialejátszót is. Viszont, ha az AV kábel be van dugva, akkor a DVD-n nincsen hang és fut a kép is.
Mi lehet a gond? -
Kispotter
tag
Sziasztok! Van egy Videoton TS 4329 SP típusú tv-m. Olyan problémám lenne, hogy az évek során egyre nehezebben veszi a távirányítót és ma már teljesen közel kell mennem, hogy betudjam kapcsolni. De nem a távirányító rossz szerintem ugyanis minél többet megy a tv bekapcsolva annál inkább megjavul és ekkor már veszi a jelet a táviráyítóbol. Mi okozhatja mit nézzek meg??
-
Pr3ciSioN
aktív tag
Sziasztok
Ma este Mutter bekapcsolta a tévét (képcsöves kb 10 éves panasonic ) de nem ad le képethang van de kép nincs. Mikor bekapcsoljuk akkor az a tipikus képcsöves tv "sistergés" ( remélem értitek mire gondolok
) elmarad. Szerintetek itthon megtudom nézni hogy mi lehet a baja? Sorkimenőt kizártam mert akkor hang sem lenne ( legalábbis tudomásom szerint). Ha leszedném a hátulját akkor ha hibás forrasztást keressek? vagy csak kábel lazulhatott meg? esetleg csak poros lenne? attól félünk hogy a képcső megadta magát
Szerintetek? -
maci1234
tag
Üdv.........LG 29FB5Rnx televíziómnál túl erős a piros szín RGB-n. Ha visszaveszem a színtelítettséget és megfelelő lesz a piros, akkor meg a többi szín már kevés lesz. Ez a jelenség PS2-n Dreamcaston is látszik, ill. set top boxon a tv adáson is kissé sok a piros.Ha antenna bemenetre kötöm a videójátékokat, akkor helyre áll a szín"egyensúly". Valami az probléma az RGB-vel lehet?
-
Kispotter
tag
Sziasztok! Van egy Philips 14PV375/ 01 típusú képcsöves magnós kombó TV-m. Anyukámnak kellene a konyhába megcsinálnom. Annyit csinál amikor bedugom hogy lemágnesezi a képcsövet ezen kívül se kép se hang a stanby LED sem világít rajta. Ötlet amit esetleg megtudnék nézni mi nem jó?? Biztosítékot néztem az oks.
A másik pedig egy Philips 14PV135/58 as típus ez pedig megy bekapcsol majd 10 másodperc múlva stanby-ba megy minden bekapcsoláskor ezt csinálja. -
Mikisys
őstag
válasz
deisler26 #56 üzenetére
Ilyen időkapcsoló biztos nincs egy TV-ben sem. Nevetséges dolog is lenne.
Ha nagyon sokat ment a TV, akkor inkább újat kellene választani helyette.
Az más kérdés, hogy bizonyos alkatrészek meghibásodása másodlagos jellegű hibákat okozva, teljesen működésképtelenné teheti a készüléket és a javítása is sokba kerülhet.
Egy lehetséges dolog az, hogy a képcső öregedése folytán, nagyobb meghajtó-áramot igényelne azonos képminőséghez, de ezt a nagyobb áramot nem képes leadni a meghajtó áramkör, mert a központi processzora figyeli és a megnövekedett áramot hibaként értékelve, nem engedi a készülék bekapcsolását sem.
Na ebből nehéz kimászni, de meg kellene próbálni, hogy a képcső fűtését egy kétmenetes tekerccsel a sortranszformátorról megtáplálni, az eredeti fűtéskábelt pedig leforrasztani a próba idejére. Bekapcsolni, hátha beindul, ha nem indul akkor sajnos nem nyert hangszórót, ha beindul, akkor lehet, hogy még évekig működni fog. Persze, ehhez szükséges az, hogy a valóban hibás alkatrészeket előbb kicseréljük, kicseréltessük.
Kérdés, hogy megéri-e?Üdv!
-
deisler26
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy nagy problémám egy régebbi típusú Philips 29pt9521 televízióval.
A készülék nem mai darab, de már képes hdmi kábelt fogadni, így nem igazán tudom megemészteni a meghibásodását.
A TV egyik napról a másikra meghibásodott. Ahogy azt az egyszerű parasztember teszi, elvittük egy itteni TV szerelőhöz. A fickó tényleg tv szervízeléssel foglalkozik, nem csak egy sufnituningos. Azt mondta, máról holnapra belenéz, mit lehet vele tenni.
Így is lett, hívott telefonon, hogy a TV-ben található egy "időkapcsoló", ami bizonyos idő elteltével nem hagyja már használatba helyezni az eszközt.
Én még életemben nem hallottam ilyenről. A kérdésem az lenne, valóban lehet-e ilyenről szó, vagy csak szimplán nem akart foglalkozni a TV-vel? A másik, hogy szerintetek lehet-e kezdeni valamit a készülékkel, vagy már tényleg kuka?
Köszönet -
Mikisys
őstag
Ez már lehet képcső öregedési probléma is.
A fehér túlságosan kifehéredve, esetleg átfordulva negatívba, az a képcső öregedési hibájára utal. Szintén a kisebb fényerőnél látható a kontraszt-gyengülés, vagy a színek eltolódása, esetleges színes sáv-csúszások, csóvák a képben.
Ha ez a jelenség, azon nem lehet már segíteni.Üdv!
-
Mikisys
őstag
Káros nemigen lehet, de nem egészen értem, hogy a kis beégett ponton kívül mi a gond?
A nagy fényerőt lejjebb lehet venni, ha a kép egyébként jó, akkor a fényerőt levéve, csökkenteni kell a színtelítettséget és némileg a kontrasztot is lejjebb kell szabályozni.
Ha szabályos és jó kép látható és csak a fényerő a nagy, akkor szakember segíthet beállítani az alapfényerőt a készüléken belül.Üdv!
-
Mikisys
őstag
BUÉK!
Ez a nagyfeszültség megjenésekor létrejövő elektrosztatikus hatás, ami a képcsőhöz érve kívülről, persze, megcsíphet, illetve a karon a szőrszálak felállnak, érezni "szívó" hatást, de ez nem veszélyes semmire sem.
Az viszont veszélyes a képcsőre nézve, ha a közepén egy beégett folt látható és egy pontban van nagy fényerő. Ez nem képcsőhiba, hanem a kép- és soreltérítő áramkörök hibája okozza.
A beégésen nem lehet segíteni, vagyis így szinte használhatatlan a készülék, mert a középen lévő folt igen zavaró.Üdv!
-
Arlekim
aktív tag
Kaptunk egy TV-t, katódsugaras, aminek egy korábbi hiba miatt pont égett a közepébe feketén.
Nyomkodtam bekapcsolva a műanyag gombjait hogy levegyem a fájdalmasan bántó fényerejét, de a képcső előtt lévő kezemnél egyre erősödő rázást éreztem érintés nélkül. Azóta nem merem bekapcsolni.
Hozzáértők: Ez a jelenség a fájdalmas fénnyel karöltve lehet valamilyen káros képcsőhiba? Vagy csak statikus töltés miatt rázott?
Köszönöm a válaszokat -
erik88
aktív tag
Sziasztok látom kicsit kihalt a topik de nekem lenne egy nagy problémam.
Lenne egy Delton ctv 5555 txt. Crt tv-m és az lenne a gond, hogy a t-home beltéri egységet ha bekapcsolom egyszerre odakapcsol magától az av-re a tv. Viszont ha konzolt kötök rá sehogy nem tudom odakapcsolni se megkeresni a csatornát és egyszerűen semmit nem tudok kezdeni (ügye nagy hátrány, hogy távirányítóm nincs). Annyi kérdésem lenne ezzel kapcsolatba, hogy hogya francba tudom av-re kapcsolni a tvt???? Távcsi azért nincs mert eddig nem kellet mert tényleg nem volt rá szükségem de most azert vagy kell vennem egy eredeti távkapcsot 12 ezerért vagy egy univerzálisat amivel már ráfizettem ugyanis vettem de az szerintem csak av-re nem tudott kapcsolnimár nagyon felhúz mit csináljak??
-
Sziasztok!
Egy Samsung CZ-21F52T CRT TV-nél hogy tudnám beállítani, hogy automatikusan ne húzza ki a teljes képre a szélesvásznú anyagokat? A távirányítón lévő zoom gombbal csak még jobban belezoomolni lehet a már alapon kihúzott képre. Másik CRT TV-n tökéletesen jelenik meg a 16:9, nincs széthúzva, csak itt.
A szervizmenübe be tudtam lépni, ott ezek az opciók vannak:
-
mrbigfoot
tag
Sziasztok!
Tegnap kaptam egy 72 centis síkképcsöves tv-t az egyik szomszédtól, mert ő vett egy újat. Az ő állítása szerint valami IC a hibás benne, de én még nem kapcsoltam be. Szeretek bütykölni elektromos cuccokat, van rá esély, hogy megtudom csinálni? Vagy mindenképp szerelőre kéne bízni?
-
Tubi56
csendes tag
JVC AV-28BD5EES Tv hibám van! Valaki segítsen!
A hiba:A kép szélessége állandóan változik, sötétebb képnél a méret jó, de világosabb képnél össze húzódik és van amikor ki is kapcsol! Ezt minden esetben csinálja ahogy a kép változik úgy ugrál a szélessége ki és be!
A beállított fényerő normális nem változik csak a képváltások nem tartják stabilan a kép méretét! Mi lehet a baja? Köszi! -
fr3ntzen
aktív tag
Sziasztok van egy kb 9 éves samsung tv-m 100hz 1080i 720p 82cm-es. 1db hdmi csatlakozós.
Namost elkezdett kb 2 napja villogni a kép ... Most egyre jobban villog. Szerintetek el fog menni a képcső ?
A segitseget Köszi.
-
barisj
aktív tag
Helló! Az lenne a kérdésem,hogy lejjebb lehet e venni a monitor,vagy a gép fogyasztását,mert nagyon pörög az óra
? sry a hülye kérdésért
fontos lenne
-
barisj
aktív tag
Hi all! Most vettem egy IBM C190 19' fekete CRT monitort,de nem találok hozzá drivert. XP-m van,igy driver nélkül csak max 85hz-re képes! Valaki tud hozzá drivert? nagyon hálás lennék!
-
King Unique
titán
Üdv.!
Kinti hegyi pincénkbe szerváltam jó áron egy CRT-s Nordmende TV-t (computer controll) ,távirányítót majd hoznak hozzá,addig előlapján nyomkodjuk. Az a gond,h magyar m1 adó rossz minőségben jön be rajta és csak többi sávon is (többi adó pl.rtl,tv2,m2 stb.meg jó),így olimpiát nem tudjuk kint nézni,mert hétvégenként sokat vagyunk ott.
Hogy tudnám beállítani (antenna tetőn),v milyen gombokat kell nyomkodni -
kozicsd
tag
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy a tv-n a színek elég furcsák. Hang megy, a kép is éles, csak a színek nem stimmelnek, kékes, lilás és zöldes az egész.
Orion tv-ről volna szó. Mi lehet a baja? Mit kellene benne kicserélni? -
moonguru
őstag
válasz
pittbull1104 #37 üzenetére
Szia!
HA vízszintesen is nagyobb volt, (és homályosabb is) akkor a Nagyfeszültségű (több mint 27000 Volt) képcső csatlakozás útjában megnövekedett átmeneti ellenállás keletkezett!
NE nyúlj hozzá!
Talán még akad szakember aki biztonságosan megjavíthatja...
-
pittbull1104
csendes tag
Sziasztok 1 olyan kérdéssel fordulok hozzátok hogy két nappal ezelőtt mikor be kapcsoltam a TV-m ( Akai ) akkor egy érdekes problémával szembesültem nagyobb volt a tv adás mint maga a tv képernyője. Valakinek van valami ötlete hogy mi lehet a baj?
-
koga2
csendes tag
Üdv!
Nekem van egy bluesky LCD TV-m ami valamiért nem menti le a csatornákat. Mi lehet a baja? Csak kiváncsi vagyok.
A válaszokat elöre is köszi. -
Gyomman
aktív tag
Sziasztok!
Ahogy látom nem éppen sűrű a topik, de azért megpróbálkozom, hátha kapok választ a kérdésemre. A lényeg, hogy elég régi (ITT) crt TV-m van, és sajnos (korábban csak ritkábban jött elő, most mrá szinte állandóan) a kép eltűnik helyette szép sárga csíkokat látok a képernyőn. Az lenne a kérdésem, h ez mitől lehet, illetve hogy megéri-e még javíttatni (mennyibe kerül, meddig tart?).
Másik kérdés, hogy ha vennék ehelyett új TV-t, nem nagyon akarok rá pénzt kidobni. Olcsón viszont csak másik CRT TV-t lehet venni. Ezek közül melyik ajánlott?
Előre is köszönöm a válaszokat (ha érkeznek)! -
donjohnson
addikt
sziasztok,
az lenne a problémám, hogy van egy Akai síkképcsöves tévénk, aminek a kék alpixele nem világot sehol az egész képernyőn. időközönként visszajön egy rövid időre, majd újra kialszik. arra gyanakszom, hogy ez valami kontakt hiba lehet, de ha szétszedem, akkor nem tudom, hogy hol keressem a hibát. légyszi segítsetek!
(nem akarom szerelőhöz cipelni, mert nem egy kis darab, 72 cm képátlójú
)
köszi előre is
-
Sada987
csendes tag
Tudom, hogy lama kérdés, de most ez foglalkoztat.
Új VGA-karin már nincs S-VHS kimenet, így a tévére kivezetés nem megoldott.
VGA: HD 5770 (HDMI és DisplayPort, no és 2db DVi)
TV: 1000éves Thomson (SCART és S-VHS)
Hogyan lehet összekötni őket?
Előre is köszönöm, ha vki tud segíteni. -
Boyfish
senior tag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni:
Van egy Panasonic TX-29PS-es TV-m, és ma be akartam kapcsolni,de nem volt hajlandó, csak egyenletes sípolással adott jelzést, de se kép, se hang.
Mit kell tennem, mi lehet a porbléma.Köszönöm a segítséget.
Üdv -
PLacee
csendes tag
van ott vmi panel a (katódsugárcső??????) végén....tuti nem kábelhiba, mert leszedtem a hátlapját, pár milit mozgattam a panelt és 1x volt szín/kép rendesen, egyszer meg nem...de már elvittem szerelőhöz, mert felidegelt....ezért nem reagáltam eddig, de azért köszi a tippet! ;)
-
benji999
csendes tag
Sziasztok!
A következő a problémám vagy inkább a kérdésem:
A mai napon vásároltam egy Mirai 22 ws monitort :[link]
A probléma akövetkező: 3 féle állás van rajta alapból 1.picture 2.economy 3.text. IGazából annyi a különbség hogy a picture-nál a 100on van a fény a többinél meg megy szépen lefelé,tehát kevesebb értelemszerüen.Ha picture modban van 100as fényerőség,akkor csöndes a monitor,ha leveszem textre elkezd a háttérben kicsit zizegni,mintha kis ventilátor menne benne.Aztán beáll egy idő útán.A kérdésem az lett volna hogy ez normális-e?
Vagy jól gondolom,hogy minden helyzetben a monitornak csendben kénne lennie!?
Dvi csatlakozóval van a géphez kötve,és egy 9550es atiról megy.Lehet analogban kénne összekötnöm?Várom válaszotokat!Előre is köszönöm!
-
PLacee
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném kérdezni, hogy vki nem e tud debrecenben olyan helyet, ahol monitort tudnak javítani, nem márkakereskedés, hanem mondjuk TV szerelő, mert van egy LG F700B moncsim, és hátuk a katódcsőnél vmi nem érintkezik rendesen, és néha full szürke képet ad, néha pedig csak erőteljesen zöld illetve kéket...
Előre is THX! -
pootytang
tag
Sziasztok!
nekem egy problémém van hogy van egy intel gma 950-es chipsetes laptopom amin van egy s-video kimenet, de ez a kimenet 7 tűs, igy vga-kompozit csatlakoztatásra alkalmas kábelt is bele lehet dugni( ilyet kaptam a geforce 7600gt-hez és ezt használtam) , elvileg ez a gma 950 támogat Hd formátumokat 720p-t és 1080i-t is! Igy össze kötöttem a laptomom a Hd ready-s tévémmel (ez egy samsung slim fit crt-s tv amin HDMI-is van és támogtaja a 720és 1080-as szabványt, kompoziton és HDMI-n is) amikor rákötöttem a laptopot a kompozitra, fel is ismerte azt és beállitotta magát HD-480i-60Hz-re! Miután magasabb szabványra álitottam a laptop control paneljén a a csatlakoztatott tévé-t 576i és 576 p-s 50 Hz-es szabványokkal jól boldogult de a 720p-nél elnyujtotta a képet és az 1080i-nél már csak csíkokat rakott a kijelzöre! szerintetek mitől lehet ez???? a laptop nem birja a magasabb felbontásokat, vagy a tévé nem boldogul a 720p és 1080i-vel pedig kellene neki!!! -
Kbali
nagyúr
Ha átkötöm a videó helyett a TV-be az antennát, akkor jobb, viszont így meg nem tudok felvenni, mert a scart meg a házimoziba megy
-
Kbali
nagyúr
Ma voltak itt a UPC-s szerelők, visszavettekaz erősítőn a jelből, délelőtt nem is volt semmi hiba, de este újra előjött. Azt mondták, hogy a hidegben? jobban előjön, próbáljam meg nem a videón keresztül vezetni az antennajelet, hanem közvetlenül a TV-re kötni. Ez fog következni.
-
Kbali
nagyúr
Sziasztok!
Nem tudom, hogy tudtok-e segíteni: amióta a UPC átvariálta a csatornákat, azóta vettem észre, hogy vízszintesen csíkos lett a kép (halványan a háttérben látszik, néha lassan, mintha futna is).
A televízió egy 4 éves 55 centis Samsung Plano. Az antenna jelet egy video-n keresztül kapja (eddig is), általában a video ki van kapcsolva. A tv-hez scart-on van csatlakoztatva egy házimozi. A scart mellett fut egy darabig az antenna kábel. A 220-as kábel bezavarhat? Egyébként DVD nézés közben is látható ilyesmi a képernyőn.Köszi.
-
joki19
tag
UP
-
joki19
tag
Mennyire lehetne megoldani azt, hogy egy külön antennáról kapja a jelet a tv?
Mármint egymás mellé lehet rakni, két antennát a tetőre? Arról kapná az adást az éz én tévém. -
fero02
nagyúr
-
fero02
nagyúr
A legnagyobb probléma, h ez az oldal nem az ilyen jellegű elektronikai berendezésekkel foglalkozik. Vannak itt ugyan olyan szakemberek, akik biztos h tudnának segíteni Neked, de mivel garanciális a készülék, ezért legjobb, ha azt teszed, ami daninet kolléga mondott.
Azért utoljára nézz át mégegyszer mindent, nehogy aztán a boltban hirtelen jó legyen.
Üdv! -
joki19
tag
Négy nappal ezellőt, vettem egy televiziót. 55 cm képátmérőjű, Daewoo márkájú alsó kategóriás televizió.Két napba telt az összerakás antennakábel hiány miatt. Szóval másnap (ma) feltünt nekem valami. Nem olyan éles a kép mint a többi tévén a házban, ezért jobban szemügyre vettem.
Azt vettem észre, hogy a teletext jobboldali részen minden irott sor után halvány vonal jelenik, ugyanigy van a 12 karikánál is sőt film közben sötét háttér mögött látszik a vonal . Az lenne a kérdésem, hogy mi lehet ennek az oka? Képcső hibára tippelek, de nem akarok, úgy visszamenni a boltba hogy semmit tudok a problémáról.Valaki kérem segitsen!
'Én nem tudok elaludni tévé nélkül, lekések mindent' Beavis
Köszi
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Suzuki topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tesla topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- LG 27UP650P-W IPS Monitor! 3840x2160 / 5ms / 60Hz / FreeSync
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Mini LED Gaming Monitor G Pro 27i
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Samsung Odyssey G4 S25BG400EU IPS Monitor! 25" fHD / 240Hz / 1ms / G-Sync /
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest