- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen alaplapot vegyek?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kispotter
tag
Sziasztok! Van egy ts 4329 SP tv-m. Ami egy hétvégibházban teszi a szolgálatot. Mivel el voltak állítódva a színek az évek alatt kh-s volt a azínvégfokon a poti kivettem megfújkáltam, megjárattam beállítottam jó is lett. Illetve félig. Mert ha fogok egy fekete fehér képet és az alapján beállítom a színeket szép és jó lesz a képe egészen addig amíg nem egy sötét jelenetes filmet nézek. Mert akkor ugyanis kék árnyalatos lesz a kép és a sötét részek kékben tündökölnek. Fekete képnél is sok a kék látszik, mert nem fekete ha nem kék. Ha letekerem a fényerőt, hogy eltűnjön akkor meg nagyon kevés a fényerő, de úgy is kékes a kép. Ha beállítom film közben, hogy ne legyen kékes árnyalat letekerek a kékből akkor meg amíg nincsenek világos jelenetek jó is de amint van fehér rész zöldes szóval látszik, hogy kevés a kék. Viszont fekete képnél jó. Lehet vele valamit kezdeni vagy ez ilyen szokjak hozzá? 🙂
-
Kispotter
tag
Sziasztok! Van egy Videoton TS 4329 SP típusú tv-m. Olyan problémám lenne, hogy az évek során egyre nehezebben veszi a távirányítót és ma már teljesen közel kell mennem, hogy betudjam kapcsolni. De nem a távirányító rossz szerintem ugyanis minél többet megy a tv bekapcsolva annál inkább megjavul és ekkor már veszi a jelet a táviráyítóbol. Mi okozhatja mit nézzek meg??
-
Kispotter
tag
Sziasztok! Van egy Philips 14PV375/ 01 típusú képcsöves magnós kombó TV-m. Anyukámnak kellene a konyhába megcsinálnom. Annyit csinál amikor bedugom hogy lemágnesezi a képcsövet ezen kívül se kép se hang a stanby LED sem világít rajta. Ötlet amit esetleg megtudnék nézni mi nem jó?? Biztosítékot néztem az oks.
A másik pedig egy Philips 14PV135/58 as típus ez pedig megy bekapcsol majd 10 másodperc múlva stanby-ba megy minden bekapcsoláskor ezt csinálja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kalandor: Habemus papam
- Fotók, videók mobillal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Szólánc.
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS34C650TAUXEN) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS32BG750NUXEN ) 4K NEO-QLED GAMER , HAJLITOTT! AKCIÓ!
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest