Új hozzászólás Aktív témák
-
aT_Tila
csendes tag
-
aT_Tila
csendes tag
Alaplap cserével kissebb problémába ütköztem, a VGA maradt ami volt (HIS 9600XT) a régi konfignál a VGA kimenet volt az elsődleges (LG T710B) és a DVI a másodlagos (Panasonic 37 PV7).
Na igen ám csakhogy új lap új winfos és most a DVI kimenetet látja az elsődlegesnek és a VGA-t a másodlagosnak.
Ha bevan dugva mind a kettő és úgy indítom el a gépet akkor a windows betöltődése után sötétre vált a monitorom a TV-n persze nincs kép.
Ha megvárom míg a windows betöltődik és utána dugom rá a tv-t akkor se jó bár észre veszi hogy csatlakoztattam vmit de amikor kiterjesztem az asztalt akkor a Monitorról eltünnek az ikonok és a tálca is és csak a háttér látszik szerencsére pár másodperc után vissza kapom az asztalt.Megpróbáltam már a legfrissebb 8.12-es driverrel 8.6-al és 7.12-vel is CCC-vel se volt sikerem se Ati tray tools-al. Nem lehet valahol BIOSban vagy nem tom beállítani hogy a VGA kimenet legyen az elsődleges és ne a DVI?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- HTPC (házimozi PC) topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- Futás, futópályák
- Hálózati / IP kamera
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Androidos fejegységek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Noctua 4080 Super
- Eladó Sapphire Radeon RX 6900 XT Nitro+
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- 150db DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest