- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Gaming notebook topik
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga01
őstag
válasz
Cuchulainn #1362 üzenetére
"Azt hittem csak a bemenetnél, de talán van olyan is"
Nincs, az ethernet hálózatot nem lehet csak úgy passzívan osztogatni, mint az analóg telefont, vagy a koax kábeltv-t. Switch kell, vagy a lenti eszközből egy pár. -
garga01
őstag
válasz
Cuchulainn #1360 üzenetére
Ez inkább off itt, de úgysincs sok hsz. Nyugodtan írhatsz a Voda topikba is hasonló kérdésekkel.
Habár nekem nincs voda, de úgy tudom mindegy melyik LAN portba van dugva a modemben a box, így működhet a switch is, meg amit lent linkeltél osztó.
Viszont az osztóból 2 kell, a kábel 2 végére, a router/modemnél is 2 felé kell ágaztatni és mind a kettőt bekötni és a másik végén is a tv-set top box-nál.
Lásd a képen a bal oldal a helyes bekötés módja. Annyi hátránya van ennek, hogy mivel a 8 szál (4 érpár) ketté van osztva, max 100 Mbit/sec lesz a sebesség a 2 eszköznek, külön-külön. (A gigabit mind a 4 párt használja, a 100-ashoz elég 2 pár).
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Temu
- TCL LCD és LED TV-k
- 600 Mbps-os tempót ígér 2,4 GHz-en az ASUS RT-N18U High Power routere
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest