- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Steam Deck
- OLED TV topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gigabyte alaplap topik
Aktív témák
-
Shantz
csendes tag
A PCI dologra gondoltam ezért vettem vissza az FSB-t 159/39 ről 153/38-ra. Most talán stabil a rendzer de a szorzóhoz nem merek nyúlni, mert nincs kedvem megint újratelepíteni a Windows-t
-
Shantz
csendes tag
Bocs! Leírom rendesen.
Volt egy stabil rendszer több mint 1 éve ment. Először megemeltem lépésneként az FSB-t, ami miatt 160 felett fagyott a rendszer. Visszavettem 159-re ment mint az óramű. Gondoltam állítok a szorzón. A BIOS leírás aztat mondta, hogy ha a szozóállítást engedi akkor a zár nyitva (vagy mégsem?). No emletem a szorzón = nem indult a Win. A boot-tal semmi gond nem volt, de kaptam a fent említett üzenetet. Reset. Üzenet semmi, szorzóállítás hatástalan.
Gondoltam újratelepítem, hátha az 1 év volt sok. Na ebbe a telepítésbe fagyott bele a WinXp.
Ettől kezdve, ha alapbeállításokkal telepítettem újra és húztam a procin nem találta a C:-t, volt hogy a fájlrendszert sem ismerte fel.
Húzott procival (csak FSB) a telepítő nem indult (megállt a legelején a hardverelemek ellenőrzésénél) vagy hibásan teleült fel és pl. nem ismerte fel a hangkártyát.
Volt olyan, hogy felmászott a Win, de kb. a 4. újraindításnál kaptam egy kék képernyőt amikor fájlokat javított, és onnan kezdve volt állandó fagyi.
Remélem Nektek érthető, mert én nem nagyon értem. -
Shantz
csendes tag
Emberek segíjjetek!
Athlon Xp 1800+ procimat húztam meg egy cseppet FSB 133-ról 159-re (160 felett nem indult rendesenl) , minden rendben volt, szorzó 11,5-ről 12-re, mire az operációs rendszer idításakor üzenet a c:windowssystem32configsystem fájl nincs meg vagy sérült javítsa ki a rendszert (nem szó szerint). Reset. Az oprendszer feláll, szorzóállítás hatástalan. Elkövettem egy nagy hibát elkezdtem újrarakni a rendszert, amibe bele is fagyott rendesen. Ez elkövetkező pár napban n+1-szer raktam újra, de már az FSB állításba is belehalt, legtöbbször nem is találta a C:-t. Míg alapra nem állítottam mindent a telepítő sem indult el. A Win nem érti a tuningot vagy az alaplap (ASUS A7V266-C) hülye hozzá?
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest