Hirdetés
- Androidos fejegységek
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Micro Four Thirds
- Takarékoskodj az erőforrásokkal!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Karib: hadd kontárkodjak én is bele a dologba. Azt honnan veszed észre, hogy feszültség kell a prockónak? Mint mondtam az én 900 - as Celeronom 1260 Mhz - en megy feszkó emelés nélkül (default 1,75V) rendkívül stabilan. 145Mhz- es FSB -t is bír, ekkor 1305Mhz - et ír ki a prockónak. Ezen is stabilan megy, nem történik semmi probléma. Néha egy - egy játék (már amikor ilyenre szánom magam) fogja magát és egyszerűen kilép. Ez esetleg jelentheti azt, hogy feszültség kell a procinak? Csakhogy már így is elég meleg terhelés esetén (úgy 50 fok körüli) és ez gondolom még emelkedhet, ha 1,8V - ra növelem a feszültséget, amennyit a TUSL2 - C engedélyez. Akkor, mi a helyzet?
-
Blaze
csendes tag
Kösz karib!
A cikket olvastam, én is a 133-ra gondoltam, a feszültségemeléstől kicsit tojok! Nem szeretném elfüstölni a rendszert. Szerencsére az alaplaphoz jó füzet van. Lehet az alaplapon jumper-esen is mindent állítani!
Azt nem tudom az Intelnél mintha azt mondtad volna, hogy nem könnyű FSB-t állítani!?
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3899, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest