Hirdetés
Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Karib: hadd kontárkodjak én is bele a dologba. Azt honnan veszed észre, hogy feszültség kell a prockónak? Mint mondtam az én 900 - as Celeronom 1260 Mhz - en megy feszkó emelés nélkül (default 1,75V) rendkívül stabilan. 145Mhz- es FSB -t is bír, ekkor 1305Mhz - et ír ki a prockónak. Ezen is stabilan megy, nem történik semmi probléma. Néha egy - egy játék (már amikor ilyenre szánom magam) fogja magát és egyszerűen kilép. Ez esetleg jelentheti azt, hogy feszültség kell a procinak? Csakhogy már így is elég meleg terhelés esetén (úgy 50 fok körüli) és ez gondolom még emelkedhet, ha 1,8V - ra növelem a feszültséget, amennyit a TUSL2 - C engedélyez. Akkor, mi a helyzet?
Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Vanguard
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Hobby elektronika
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest