Új hozzászólás Aktív témák
-
BalKanRulez
csendes tag
Szeretnék segítséget kérni az ügyben hogy....(Sok kérdésem lesz
,van ami nem biztos hogy majd nem ide tartozik de a nagy része igen)... van nékem egy E6400 procim asus alap lap (sima vidéki..nem delux stb..) 2x2G Corsair xms2 dhx ddr2 800 as ram és egy 4870x2 vga amire késöbb még visszatérnék, 750 es táp...proci hűtés silent knight 2
+ Friss Bios,XP Prox64.A lényeg pedig mindenki nagy meglepetésére az lenne hogy szeretném húzni a procit...de kicsit össze vagyok zavarodva mert annyira (semennyire) nem kenem a dolgokat és elég sokat olvasgattam ezek után itt ezen a fórumon IS de össze vissza voltak a beállítások a biosban meg is csináltam 1-2 őt de nem idnult a gép aztan kiderült hogy nem mindent beállítást írtak le aztan ahol mindent leírtak kiderült hogy az delux alap lap volt meg mittudoménstb...ha valaki szánna rá időt ha esetleg kell
valami fix beállítások bios ban...ehh azt megköszönném.Másik..mennyi ennek procinak a max hőmérséklete ami még nem gázos..sőt biztonságos
(elég meleg van a szobában főleg télen mert szoba kicsi...radiátor közel meg főként nyáron mert tetőtér) full alapon 41 fokos a proci ,core1-2 34-34 alaplap 32 .15 perces Everest teszten max 52 fok a cpu, core1-2 meg 40-41 .(jó ez?vagy a hűtőt is szarul raktam fel
Everest szerint 2500-2600 rpm) A ház nem a legjobb majd kb. 2 hónap és lesz valami menőbb pl.: Cooler Master HAF 932 de több pénzt nem áldozok rá mint amibe ez kerül.Szóval kb. mekkora órajelre kéne raknom a procit ill. hogyan..fsb meg fesz meg minden...mit mekkorára és most jön ide vissza a 4870x2 amit kb úgy kaptam egy melóhoz és a felét fizetem ki..(.nemtudtam kihagyni a bizniszt) szóval azt olvastam hogy kell egy bizonyos órajel ami megpörgeti ezt a videókártyát...nekem kb. annyi kell amennyi kell
de lehet hogy ez lehetetlen az adott E6400 el...de akkor mi az a proci ami képes erre?!...jahh és ugye az alaplap 1x PCI Express es és a videókari meg 2x...mennyire nagy így a veszteség?
Kb. ennyi...bocsánat ha kicsit zavaros voltam és mindent idezúdítottam mint valami szemetet...aki segítene azt megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest