Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Binda
tag
Üdv!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy mennyire kötelező a cpu - ram frekit 1:1 -re venni?
Nekem most 333 a cpu fsb és 3,2-es szorzó van beállítva, így kijön az 1066. Az a kérdésem, hogy ha feljebb küldöm az fsb-t mert húzni akarom a procit, akkor egy 2,4-es szorzó is jó (csak ilyen fix értékeket tud a MB) ? Köszi!
Binda
-
Binda
tag
Üdv!
Olvasgatom a hsz-eket és van pár dolog, ami nem világos. Pl hogy mi az a C1 és C6. Kiírtam pár dolgot a bios-ból, amikről nem tudom, hogy micsodák. Ha valaki megtenné, hogy röviden leírja, hogy ezek mik azt megköszönném
Szeretném én is tuningolni a gépem, de egyenlőre csak egy gyári hűtőm van és azzal még nem merek nekikezdeni, de amint meglesz nekifogok. Addig is:
CPU Enhanced Halt (C1E) : CPU will enter C1 state and reduce core clock to system bus ratio and VID.
CPU Thermal Monitor 2 (TM2) : When CPU die temperature reach threshold, both core cloak ratio and voltage will be reduce.
CPU EIST Function: EIST Driver manages clock and VID to best serve the thermal, performance and power requirements.
PCI-E Frequency : ezt mire kell állítani? A lehetséges opciók: auto / fix érték 90-150
C.I.A.2 ?
FSB Overvoltage control ?
(G) MCH overvoltage control ?
Loadline calibration ?
Köszi!
Ui: ha túl sok lenne leírni, hogy mi micsoda nekem elég annyi is, hogy melyiket kapcsoljam ki a tuninghoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Filmvilág
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-8400 használt, tesztelt.
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest