- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hobby elektronika
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kender23
aktív tag
válasz
IO.sys #47086 üzenetére
Igen, ez még most csak kísérletezés volt. Menne még ez feljebb is, mondjuk 4.7-4.8Ghz, 60-62 C. A táp is bírná. Az igazság az, hogy jöv. hét pénteken veszek még memóriákat és egy videókarit. Most egy filmezésre alkalmas kártya van benne, az szinte áramot se vesz fel, majd ha belekerül minden, akkor újból neki ugrok
Köszi a segítséget!
-
Kender23
aktív tag
4.5 Ghz, 57C lett a vége
-
Kender23
aktív tag
Üdv. Most húzok procit elősször, szóval az eredményeket majd írom ide, ha nem gond... Kicsit fosok, de ez szerintem normális, hasonló, mint amikor először vezettem
Az alany egy FX-8350, tegnap MX-4-el újra pasztázva, Cooler Master Hyper T4, egy ventivel ( lehet még 1 venti kellene rá?) és egy Cooler Master Elite V3 600W táp.
AIDA64-et használok. Nyomtam egy próba stressz tesztet, a proci 100%-on pörög, 30 perc alatt stabil 50-51C.
Mekkora az a hőmérséklet, ami még nem káros? 70 körül?
-
Kender23
aktív tag
Üdv. Volt egy nagyon jó összefoglaló , "hogy hogyan húzznk procit", 2 éve olvastam itt utoljára ... Valaki el tudná külddeni ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest