- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szentes
tag
Sziasztok!
”Kicsit öregesen” ugyan, nem mai a konfig, de hátha tud nekem valaki segíteni a tuning megfelelő beállításában.
Alaplap: Gigabyte P67A-UD5-B3
CPU: I7 3770KSzerettem volna kicsit meghúzni a procit, de valahogy sehogyan sem sikerül.
Tudom nem mai darabok, de az alaplap adott volt, a procit vásároltam most, hogy a 1155 “legnagyobbja” legyen.
(előtte 2600k volt, ami gyárilag 3,4 GHz én vagy 7 éven keresztül használtam beton stabilan 4,2 GHz-en)
Azért is választottam a 3770K, mert sokan dícsérték a tuning potenciálját “annó”, de én nem boldogulok vele.
Be kell látni, felettem is elszállt az idő, lehet én is meggyagyultam….Remélem tudtok segítségemre lenni, nagy örömet okoznátok vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest