- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Forrmell.enn
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
123ricsi321
csendes tag
Sziasztok!
Nekem az volna a kérdésem, hogy pontossan,hogy is kell felhúzni a processzort??
Intel I5 4670K procim van és egy Gigabyte GA-Z87X-D3H.(Cooler Master Hyper 212 EVO) Halottam,hogy a szorzot kell feljebb tenni,de akkor nekem a ram is feljebb megy és az ugy nem okés...Mennyire kell tenni a voltage-t?? Meg az nem gond, ha az minig annyin van amennyire én beállitottam??Vagy hadjam auto-n?
Valaki leirná a pontos beállitasokat meg leirná, hogy hogy kell ezt megcsinálni???Tudna valaki ebben segiteni??
Előre köszönöm!!!
Igaz kiirtam már ezt,de nem kaptam értelmes választ...
-
123ricsi321
csendes tag
Sziasztok!
Intel I5 4670K procim van és egy Gigabyte GA-Z87X-D3H.(Cooler Master Hyper 212 EVO) Halottam,hogy a szorzot kell feljebb tenni,de akkor nekem a ram is feljebb megy és az ugy nem okés...
Valaki leirná a pontos beállitasokat meg leirná, hogy hogy kell ezt megcsinálni???Előre köszönöm!!
Tudna valaki ebben segiteni???
-
123ricsi321
csendes tag
Sziasztok!
Intel I5 4670K procim van és egy Gigabyte GA-Z87X-D3H.(Cooler Master Hyper 212 EVO) Halottam,hogy a szorzot kell feljebb tenni,de akkor nekem a ram is feljebb megy és az ugy nem okés...
Valaki leirná a pontos beállitasokat meg leirná, hogy hogy kell ezt megcsinálni???Előre köszönöm!!
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest