- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Alu
senior tag
válasz
RetepNyaraB #36174 üzenetére
Semmi gond.
Lehet ez tényleg egy jobb megoldás, de ahányszor én leszedtem, visszaraktam, újrakentem a cuccot, egyszer se ment bele a proci melletti lyukba.. de most, hogy mondod tényleg nem egy bölcs ötlet sokat tenni.. de az se jó, ha kevés van.kokeny92: Igen, próbáld inkább a bankkártyás megoldást, de figyelj, hogy tegyél minden hová!
Mellesleg van, aki így csinálja, meg van, aki így.De csináld inkább az utóbbival.
-
Alu
senior tag
válasz
kokeny92 #36172 üzenetére
Ahogy én hallottam, kb. egy borsónyit kell nyomni a közepére.
Én úgy szoktam, hogy a közepére egy ~borsónyit és a 4 szélére (nem teljesen a sarkára) még 1-1 kicsi pöttyöt, majd ezeket összekötöm egy vékony csíkkal.. Szerintem inkább legyen rajta több -a hűtő úgy is kinyomja oldalt a felesleget- mint hogy keveset rakjak és ebből kifolyólag legyen valami gubanc. Nem tudom ez mennyire szakszerű, de eddig nem volt vele gondom. Neten általában bankkártyával szokták szétkenni. Ez is egy megoldás.
75C az nice. Van egyáltalán paszta a procidon? -
Alu
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy amikor extrémen tuningolnak valamit (pl. cpu), akkor mit szokás tenni a pot -ba? folyékony hirdogén? vagy nitrogén? Ilyen cpu potokat és folyékony hirdogént/nitrogént honnan lehet szerezni?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Háztartási gépek
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Revolut
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest