- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokeny92
tag
-
Szerintem a borsó az bazinagy (bocs, ha a lelkedbe gázolok).
A bankkártyával elkenés teljesen korrekt, de több nagyon pici pöttyöt tegyél (ahogy kollega írta középre, meg a négy sarkára/szélére pl), aztán ezeket a lehető legvékonyabb, de egyenletes rétegben kend el a kártya élével, mint egy kőműves lapáttal. Ha sok, akkor biza nem nyomja ki a hűtő, mert elég nehezen passzírozható a trutymó, de ha kinyomja az még rosszabb, mert belekenheted a proci mellé, aljzatba is és aztán lesheted hogyan takarítod ki legközelebb...Továbbra is ajánlom hozzá a pucoló szert (thermal grease remover) két komponensű folyadék. Drágább, mint a paszta, de sokáig elég.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
megfogadom megpróbálom bankkártyával faszán elkenegetni majd, van rajta de nem tudom milyenféle. Mert én is úgy kértem azt kölcsön ismerőstől. Nem volt a fecskendőre semmi írva.