Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kean_Sorbo #44742 üzenetére
Lehet hogy jó helyen állítottam lehet hogy nem, de a beállítást követően végig 4GHz felett ment a CPU, és 1.24v körüli feszültséggel. Sztem holnap összeállítom a fényképezőt a monitor elé és végigfotózom a BIOS-t hogy biztosan a jó helyen állítsam be a dolgokat. Ha az úgy jó.
-
válasz
Kean_Sorbo #44740 üzenetére
Csak ennyi? Mondjuk nem baj ha csak ennyi kell
A VID az a minimális feszültség amúgy? Egyébként a Vcore 1.33v a 42x szorzónál, 40x szorzónál meg 1.30v... Amit írtál azt mínuszba teszem, utána beírok például 0,1-et akkor 1.33-hoz képest vagy 1.30-hoz képest veszi el?
-
Üdv all!
CPU tuning van folyamatban az adatlapon szereplő gépben. Egy kis előtörténet amit feltétlenül szükséges tudni.
A BIOS-ban melyik kapcsoló az ami közvetlenül hat a CPU magfeszültségre? Szeretnék az 1.31V-ból elvenni egy kicsit mert sztem hajtásnál is feleslegesen sok. Üresben lemegy 0.96V-ra is, ez nem gond. Ha megvan a kapcsoló mennyire csökkentsem? SZVSZ 1.22V is elég a hajtáshoz, de hátha tudja valaki mert nincs kedvem kísérletezni - annyit
Egyébként hajtásnál a célórajel 4120MHz, ezt 103MHz FSB és 40x szorzó adja ki. Működött ilyen olyan játékban 42-es szorzóval is, de ne legyünk telhetetlenek
Ha további beállítás is szükséges írjátok meg és teszek fel saját képeket a többi fülről is hogy a lehető legoptimálisabb beállítást megtaláljuk. Előköszi addig is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Linux kezdőknek
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest