- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Hogyan tuningold a PC-det, hogy a maximális teljesítményt hozd ki a játékodból
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaraDani
addikt
válasz
Hasaggymeg #12215 üzenetére
Szoktam néha itt is tevékenykedni, már ha épp tudok valamelyest segíteni valakinek.
fairi: mennyi memód van, és milyen állapotban mért % ok ezek, üresjáratban? Gadgetek valószínűleg kis instabilitás miatt nem jelentek meg.
yolan: tom, hogy van magas hőmérséklet ellen beépítve védelmi mechanizmus, de mondjuk az én procim hivatalosan 74fokig OK. Eldöcög simán 72-75 fokosan még stabilan, de azért hosszútávon fene tudja, ez lehet már káros lenne...
-
fairi
őstag
válasz
Hasaggymeg #12194 üzenetére
próbáltam progival tuningolni,eredmény csak kékhalál,nem inkább feketehalál lett,alig éledt újra a gép...
pedig csak a tesztfázis kezdődött el,ami megnézi mennyire stabil a gép....biosból húzogatom,3 ghz-ről 3,4 ghz-ig húztam,de csak fsb emeléssel,semmihez se nyúltam..atomstabil
szóval ennyit ezekről a csoda teszt-tuning progikról...
easytune 6-ot próbáltam,amit az alaplaphoz kaptam...
-
KaraDani
addikt
válasz
Hasaggymeg #12194 üzenetére
Nem tudok, ilyen progit sajnos. Lehet, hogy van ilyen, de akkor is jobb biosból megoldani a dolgot, stabilabb jobb is. A vas többi részéről nem írtál semmit, de a prociból ítélve, ez már elég öreg konfig, nem sok pluszt fog hozni, még ha lehet is rajta kicsit tuningolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest