- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Hogyan tuningold a PC-det, hogy a maximális teljesítményt hozd ki a játékodból
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én is úgy tudom hogy maga a korlátozás elve hardveres. Én a Sapphire VGA kártyák dobozából kaptam egy rakat 1GB-os pendrive-ot amik hasonlóan le voltak korlátozva 512MB szabad üres területre úgy hogy a meghajtók között mejelent egy promóciós csak olvasható 512MB-ra formázott meghajtó a pendrive meghajtó betűjele mellett tele driverekkel, demokkal, videokkal, háttérképekkel és csupa haszontalan aktualitását vesztett adattal.
Gondoltam valami mélyformázással lehet róla törölni a partíciót de utánaolvasva sajnos házilagos módszerekkel lehetetlen megcsinálni. Legalább az idegesítő autorunt ki tudtam gyomlálni benne így Windows alatt a csatlakoztatáskor nem indult el a Sapphire propaganda bemutató videoja.
Használtam egy darabig ezeket mint 0,5GB-os pendrive-okat de nem sokra jó az ekkora kapacitás (POST utáni test programok image file-jaira akkoriban még megfelelt), ma már semmire sem lenne elég kvázi használhatatlan. -
Csupii
tag
Szerintem elvethető az ötlet. Már az üzlet célból is.
Teszem fel: van egy microsd, ami 1gb-os. Ezt az 1gb-os chipet megkapjak 300ftert, vagy annyiba kerül előállitani, mind1. Ezt az sd-t utana eladjak 2000ft-ert. Lekorlatoznak egy 1gb-os chipet 521mb-ra, majd eladjak egy ezresert. Kinek eri meg?! (Neked biztos, ha valahogy fel lehetne oldani a lezart teruletet, de ilyen nincs sajnos )
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest