Új hozzászólás Aktív témák
-
Én is úgy tudom hogy maga a korlátozás elve hardveres. Én a Sapphire VGA kártyák dobozából kaptam egy rakat 1GB-os pendrive-ot amik hasonlóan le voltak korlátozva 512MB szabad üres területre úgy hogy a meghajtók között mejelent egy promóciós csak olvasható 512MB-ra formázott meghajtó a pendrive meghajtó betűjele mellett tele driverekkel, demokkal, videokkal, háttérképekkel és csupa haszontalan aktualitását vesztett adattal.
Gondoltam valami mélyformázással lehet róla törölni a partíciót de utánaolvasva sajnos házilagos módszerekkel lehetetlen megcsinálni. Legalább az idegesítő autorunt ki tudtam gyomlálni benne így Windows alatt a csatlakoztatáskor nem indult el a Sapphire propaganda bemutató videoja.
Használtam egy darabig ezeket mint 0,5GB-os pendrive-okat de nem sokra jó az ekkora kapacitás (POST utáni test programok image file-jaira akkoriban még megfelelt), ma már semmire sem lenne elég kvázi használhatatlan.
-
válasz
NOKA32
üzenetére
Anno amikor foglakoztam én is ezzel a procival 1,5V-on 4,4 GHz volt a plafon egy Gigabyte GA790-FXT-UD5 alaplapban. Nekem sem volt teljesen stabil, de visszavettem 4,2GHz-re és úgy használtam évekig 1,475V-os feszültségen betonstabil volt. A hang néha recsegett vagy késett egy kicsit, de más anomáliát nem tapasztaltam. Ezek a procik egyszerűen ennyit bírtak víz és LN2 nélkül egy jobbfajta léghűtéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest