Új hozzászólás Aktív témák
-
IO.sys
őstag
-
IO.sys
őstag
válasz
Gambito #46709 üzenetére
Az a baj ilyenkor, hogy olyan, mintha egy versenyautó pilóta megkérdezné egy fórumon, hogyan kell chiptuningolni, mert 160-nál rángat a kanyarban. Az angol jól megy, addig jó, most az kéne, hogy évtizedek alatt kitapasztalt tudományt adjunk át itt pár sorban. Közben a fogalmak meg kínaiak. Ez nem megy. Ha már megy az angol, gyakorlatilag a világ összes tuningos cikkét érted, nem vagy lekorlátozva a magyarra. Rá tudsz keresni a processzorod nevére és az overclockra, aztán amit találsz, azt elolvasod, és amit abból nem értesz, azzal kell idejönni.
-
Apollo_21
addikt
válasz
Gambito #46704 üzenetére
Igazából a titok nyitja csak az értékek kitapasztalása és lehetőleg az "auto" beállításról való levétel mert többet kap minden tekintetben mint amivel elvan.
Nézzük az én esetem, nagyjából 1évig volt delid-es 8700k-m, istennek nemment épített víz alatt se kupak nélkül 4.8nál többet 1.35el.
Gondoltam szar példány, namost 4.5öt autón 1.44el tudta a gép szerint...Mostani procim lassan 4.hónapja 8600k full gyári fél év garral 1.34el 5ghz 1080sli mellett, valszeg kupak nélkül meglenne az 5.2 is. 70fok körül tetőzik jelenleg.
Auto beállítással 1,3at kap a gyári 3.6hoz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Konteó topic
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motoros topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Robogó, kismotor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged