- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Gaming notebook topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
BTminishop #41528 üzenetére
Hát ez nem az a topik , de ha occóér van akkor szerintem, igen , csak ne legyen öreg. max 1-2 év
-
Gabrikovics
aktív tag
válasz
BTminishop #41495 üzenetére
Ha tényleg komolyan akarod tuningolni a procit akkor kevés lesz egy 120-as radis vízhűtés inkább kaparj össze még pár ezret ( tízezret ) és vegyél egy 240-est hidd el megéri én is spóroltam először egy Thermaltake Water 2 Performert és lecseréltem egy Exreme-re most AMD X6 1100T-t 1,55v-on tudom hűteni 60 c fok alatt
egy kis teszt [link] -
colker
tag
válasz
Az "ASUS M5A97-EVO" alaplapnál a simára gondolsz?Mert van már ASUS M5A97 EVO r2.0 is ami iponon pl. 600ftal drágább a simánál és általában azt javasolják a fórumon és nem a simát meg hát ez csak az újabb verzió.
Szerk: Olvasom hogy fx- 9370 procit is megemlíted az már nincs benne ennek a lapnak a támogatottsági listájában,persze nem tudom gyakorlatban elbír-e vele.
-
válasz
AMD-hez nem (sem
) ertek, az asus jo ceg, ha neked megfelelnek a lap szolgaltatasai, akkor minden rendben.
A haz jol nez ki, 14-es ventik vannak benne? Az szerintem ma mar eleg alap, ha nem akarsz nagy szelviharban üldögelni a gep körül. Ja, a Corsair vizhütes se lesz valami halk, arra felkeszülhetszTap milyen lesz?
-
válasz
BTminishop #41493 üzenetére
ez az OC-töl is függ nyilvan. Alapvetöen igen, de ha meg nem vetted meg, akkor ezt a penzt költsd leghütesre, pl. egy Scythe Ashura jobb, mint a fenti Corsair es olcsobb is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen videókártyát?
- AI-aranykort jósolnak, tarol az NVIDIA
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged