- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hobby elektronika
- Kompakt vízhűtés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple asztali gépek
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- GeForce RTX 5050 VGA-k hármasfogata a Gigabyte elképzelése alapján
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johni5
őstag
válasz
skandarg27 #45298 üzenetére
A cpu PLL voltage auto helyett 1.65-1.7V közé tenném.Sok az az 1.8x Volt neki.
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
skandarg27 #45298 üzenetére
A BIOS-ban jó minden.
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
skandarg27 #45296 üzenetére
Itt a processzor a gyenge láncszem. Ezek már nem forrasztásos technikával készültek, egyszerűen elfáradt a paszta a chip és kupak között. Egy megoldás van rá, a delid.
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
skandarg27 #44277 üzenetére
Ez a hűtő folyamatos terhelésnél nem bírja elvezetni a hőt. A hőmérsékletek pedig egy-két másodperc alatt változhatnak 40-50 fokot terheléstől függően. Az ingadozás valószínűleg a leszabályzásnak köszönhető, ami a túlmelegedés miatt van.
Ráadásul ezek az Ivy processzorok már nem forrasztottak, hanem pasztával lettek összerakva. Így hiába kened, meg hűtöd bármivel, a gyári paszta miatt vannak olyan példányok amiket egészen egyszerűen nem lehet hűteni delid nélkül. -
Kean_Sorbo
őstag
válasz
skandarg27 #44271 üzenetére
Ez nagyon nem jó.
80 körül meg kellene állni neki. Egy AVX2-es Linx lefőzné róla a kupakot. Próbáld meg visszavenni a Vcore-t. Ha nem megy akkor GHz vissza, addig amíg értelmes hőfokokat nem kapsz, vagy delidelsz.
Esetleg valami komoly hűtő.
Ezt így nem lehet használni! -
Kean_Sorbo
őstag
válasz
skandarg27 #44255 üzenetére
Fú igen, most látom csak. Az összes hozzászólást neked szántam. Nem is értem, miért linkeltem ennyire mellé.
Elnézést kérek mindkettőtöktől!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged