- ASUS ROG Ally
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
eight
senior tag
Utánna olvastam egy-két helyen neked egy picit, de előre elmondom hogy én ebben nem vagyok szaklértő, i5-ös laptopot legközelebbről vitrinben láttam
1, Minek?, Ahhoz hogy túlhajts egy laptopot, olyan sokat kell költened egy jó laptop hűtőre, hogy megérte volna inkább jobb procival szerelt gépet venni.
2, Lehet hogy elforralod a gépedet, és nem lesz semmi hatása, vagy ha lessz is az minimális lessz.
3, Aki próbálta és volt hűtése simán BCLK-t tudta emelni minden más érintése nélkül, csak a ramok Freqijét kellett visszavenni mivel hogy az is megy akkor felfele, de mind1 mert a magas ram freqi "állítólag" nem is számít annyira.
4, Lehet egyáltalán a biosodban állítani valamit?
5, Inkább a VGA-t kéne húznod, de ahhoz is hűtés kéne.Remélem valaki aki ért hozzá azért majd segít, sok sikert
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest