Új hozzászólás Aktív témák
-
eight
senior tag
Utánna olvastam egy-két helyen neked egy picit, de előre elmondom hogy én ebben nem vagyok szaklértő, i5-ös laptopot legközelebbről vitrinben láttam
1, Minek?, Ahhoz hogy túlhajts egy laptopot, olyan sokat kell költened egy jó laptop hűtőre, hogy megérte volna inkább jobb procival szerelt gépet venni.
2, Lehet hogy elforralod a gépedet, és nem lesz semmi hatása, vagy ha lessz is az minimális lessz.
3, Aki próbálta és volt hűtése simán BCLK-t tudta emelni minden más érintése nélkül, csak a ramok Freqijét kellett visszavenni mivel hogy az is megy akkor felfele, de mind1 mert a magas ram freqi "állítólag" nem is számít annyira.
4, Lehet egyáltalán a biosodban állítani valamit?
5, Inkább a VGA-t kéne húznod, de ahhoz is hűtés kéne.Remélem valaki aki ért hozzá azért majd segít, sok sikert
Új hozzászólás Aktív témák
- Flint 2 OFF topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- TCL LCD és LED TV-k
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- AMD Athlon 3000G processzor AM4 socket
- Intel Core I9 14900F - 24mag/32szál - Új, Gari 2030.08.27. -ig - Eladó!
- AMD Ryzen 5 7600X BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-12700KF 12-Core 2.7GHz LGA1700 Box (25M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor
- Intel Core i9-12900K 16-Core 3.2GHz LGA1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) Processzor!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest