Új hozzászólás Aktív témák
-
lucky07
aktív tag
válasz
adequate_cou #11764 üzenetére
Elnézést kérek!
-
lucky07
aktív tag
válasz
adequate_cou #11761 üzenetére
Rendben értem én.
Én most nem ki oktatást kértem.Hanem tapasztalokat és segítséget a többi meg sztem az én dolgom.
De ezt tényleg nem itt kellene meg beszélnünk. -
Csaszykj
aktív tag
válasz
adequate_cou #11761 üzenetére
Nem tudom mi köze van egy E3200nak az E2140hez...
Ezt meg ne itt tedd fel szerintem kérdésnek, hogy mi értelme van a tuningnak...Az E2140 igen jó kis proci szerintem, húzásra első osztályú, az alap tapasztalatokat ezzel is elég jól meg lehet szerezni, aztán majd jöhet egy nagyobb kaliberű procc
-
lucky07
aktív tag
válasz
adequate_cou #11757 üzenetére
Egyébként majd E8500-at szeretnék venni és a lapomat le szeretném cserélni egy
Asus P5Q-Deluxe-ra.Ja és a Ramokat is OCZ-re,nem tudom úgy magával ragadott ez a tuning most.Mindig is érdekelt a számítás technika. -
lucky07
aktív tag
válasz
adequate_cou #11757 üzenetére
Szia köszönöm a gyors választ.
Nos 3,2-nél nincs még semmi baja,a teszt simán megy.
De viszont a szorzóm az csak nyolcas,én is FSB emelésre gondoltam,csak ott van vmi PLL, NB, DRAM, és még a CPU FREQ. Ezeket akarom még óvatosan igazgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Robotporszívók
- Philips LCD és LED TV-k
- Energiaital topic
- Háztartási gépek
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Béta iOS-t használók topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autószerelők, autószerelés
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged