- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Acer notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
IO.sys
őstag
válasz
Archttila #46342 üzenetére
Leszámítva a 46000 korábbi hsz-ben levő mérhetetlen tudásanyagot, amiben a betévedő Tisztelt Közönség képtelen keresni, mert a mai rohanó társadalmunkban nulla utánajárást követően az "Ide Az Egy Kattintásos Tuningot Most Azonnal" mentalitás dívik, annyi kevés kis értelme van a topiknak, hogy van néhány dolog, amire páran lökjük a választ, illetve én egyelőre annak is örülök, hogy hosszú álom után beindult a topic, mert volt idő, amikor csak én kérdeztem, válasz nem jött senkitől.
A Ryzen topikokba azért irányítom az embereket, mert amikor infót gyűjtöttem az új vashoz - és nagyon szemeztem a Ryzennel, sokat jártam ott és azt láttam, hogy szinte csak tuningról van szó. Azóta nem tudom, merre ment a társaság/színvonal. Esetleg ott is érdemes keresgélnie annak, aki a témában érdekelt, mert bizonyára a technikája a dolgoknak nem változott. Az biztos, hogy én nem értek a Ryzen tuninghoz és egy ideig nem is fogok, de a lehetőség mindenkinek biztosítva van itt is, hogy válaszoljon az ilyesmire.
A topik címét én változtattattam meg, de nem ez lett volna a cél, hanem Tuning haladóknak, ebbe nem mentek bele. Ettől függetlenül fel akartam és most is fel akarom rakni azt a tudást, ami a helyes mentalitáshoz és a "null tuninghoz" kell, azaz manuál mód, alulfesz, teszt, szorzó+1, fesz belő, teszt... (ezt én is többször leírtam részletesen), és linkeket, amikből én is sokat tanultam.
Egyelőre az új apaszerep foglal le, de ami késik, az jön.
A Redditen mostanában sokszor futok bele 2 oldalnyi veszekedésbe technikai kérdések alatt. -
IO.sys
őstag
válasz
Archttila #46338 üzenetére
Semmi sincs kizárva, amíg nem bizonyított az ellenkezője.
Alapvetően egy új lap nem jelenti azt, hogy jobb az előzőnél. Például nem tudjuk, hohy hány fázisa volt a régi lapnak és hány az újnak, milyen típusúak.
Spread spectrum kikapcsolása szokott jót tenni Intel platformokon, AMD-hez nem értek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kuponkunyeráló
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Path of Exile (ARPG)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest