Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Senki sem töröl ennél jobban
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Otthoni időjárás-állomás
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Az időjárás ugyan szomorkás lett, de a hardverek jókedve töretlen
- Először sikerült AI felskálázót integrálnia a Proton fő komponensébe a Valve-nak
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Honda Power
üzenetére
Sehogy. Kezdésnek legalábbis semmiképp sem. Egyébként, ha használnád a keresőt, nagyszerű dolgokra bukkanhatnál...
Beírtam pl, hogy tuning, FSB, és nézd, mien postok jöttek:
(#5399)
(#5405-5406)
(#5413-5414)Én személy szerint nem pont így, ebben a sorrendben csinálnám, de nagyjából képet kaphatsz a tuning lépéseiről.
-
szilva01
őstag
válasz
Honda Power
üzenetére
Jó-jó bocsánat! 1. lépésben (ha még nem tetted volna meg) olvasd el az 1.hsz-t, és ha utána se érted elmagyarázom! Ja és bénán fogalmaztam, azt a hozzászólásomat felejts el!
-
szilva01
őstag
válasz
Honda Power
üzenetére
Tulajdobképpen az inteltuning az annyi hogy: FSB×Szorzó=órajel nem kell mást csinálni csak feszültséget emelni!
leftyke: gyári hűtővel addig mehet a tunung amíg 100% terhelés alatt sem megy 70 celsius fok fölé a procid hőmérséklete! Az a fontos hogy 1. stabil legyen a rendszer 2. ne legy 70 fok fölött a procid! Amíg ez a két feltétel megvan, addig mehet a tuning!
U.I.:Szerintem nem kell halálpontosan venni a 70 fokot. ha 71-73 fokig még meht de tovább már tényleg nemnagyon! Ez azért van, mert semmi nem terheli úgy a procikat mint a tesztprogramok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgatós találkozó
- sziku69: Szólánc.
- Hobby rádiós topik
- Robotporszívók
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Mesterséges intelligencia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest