- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- ASUS notebook topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Combi, ha normálisabb stílusban írogatnál, akkor biztosan nagyobb sikered lenne...
Skynet és a többiek is tanácsot adtak neked, és akármennyire is nem tetszik a mondanivalójuk, örülj neki, hogy egyáltalán foglalkoztak a problémáddal...
Ezen a fórumon általában nagyon segítőkészek az emberek, csak meg kell válogatni a stílust, amit használsz! -
Skynet258
veterán
Nem kaptál ajándékot vagy mi van? Kritika? Én sehol sem látok kritikát. Észérveket mondtam, és jótanácsot, de természetesen te tudod, mit akarsz csinálni...
A videókártya húzása szoftveresen pedig kissé más feladat, mint egy procié (vagy akár egy egész rendszeré), de biztos vagyok benne, hogy ehhez is jobban értesz. Ezt veheted kritikának, ha már annyira az kell.
thaiboxer: EIST-et kapcsold ki biosban (energiatakarékossággal kapcsolatos folyamat).
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Apple Watch
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Banggood
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Elektromos autók - motorok
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest