Hirdetés
- Androidos fejegységek
- Egérpad topik
- Milyen processzort vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
18W 4.1-4.2GHz-en? Akkor tényleg nem izzasztja a játék.
És mi a helyzet a stutter jelenséggel?Amit te tehetsz a lag elkerülésére, hogy azt érd el, ne legyen ezeknél throttling:

Ha van is throttling, az sem jelenti, hogy feltétlen lesz lag in-game, de okozhat akadozást, ezért érdemes elkerülni a limiteket.Ami még érdekes lehet akadozás szempontjából az az RX 6600. A játékhoz nyugodtan beállíthatsz egy egyedi játékteljesítményt. És növeld a minimális frekvencia értékét.
Példa:
Én a 700Mhz alsó értékről 2250MHz-re állítottam. Nem vagyok benne biztos, hogy hatalmas változást hozott nálam
de te is tehetsz egy próbát.
+1: játékoknál FPS limitet is érdemes használni. Nem tudom, hogy crossout-ban van-e. De Adrenalin driverben van, ha a játékban nincs is. Az FPS limit segíthet. Sajna ez sem 100%-os szabály, de hát ilyen ez a "biciklizés"...
Annyira nem vagyok járatos ebben a programban, csak 1x használtam és akkor sem volt számomra engedélyezve sok opció, de ha jól látom van stress test. Ha apránként csökkentgeted a magokhoz tartozó feszültséget, akkor utána futtathatod a stress testet legalább 10 percig. Esetleg 15p. Mondanám, hogy biztos-ami ami biztos tovább, de a te felhasználáshoz, nem biztos, hogy szükséges és csak időveszteség lenne.
De ha elégedett vagy a jelenlegi beállítással és nincs különösebb lag/stutter akkor ne pazarolj el több időt vele. Rád bízom. Ha kérdezel, igyekszek válaszolni majd.
Proci cache órajel a legtöbb játékban nem oszt nem szoroz, leginkább memória igényes játékoknál számít. De felviheted 4GHz-re. A legtöbb intel proci szerintem bírja ott. De akár a magok órajelére is felviheted. Elméletben túl sokat nem fog leharapni a TDP-ből, bár valamennyit igen, pár wattban lesz mérhető.
Cache sebesség még leginkább akkor számítana, ha tuningolod a memóriát. De 3200MT/s DDR4 tempóhoz a deafult 3600MHz cache tempó is bőven elég.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-8700 6-Core 3.2GHz LGA1151 Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- LG OLED TV 55CS6LA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

de te is tehetsz egy próbát.