Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• IO.sys

őstag

válasz Archttila #46342 üzenetére

Leszámítva a 46000 korábbi hsz-ben levő mérhetetlen tudásanyagot, amiben a betévedő Tisztelt Közönség képtelen keresni, mert a mai rohanó társadalmunkban nulla utánajárást követően az "Ide Az Egy Kattintásos Tuningot Most Azonnal" mentalitás dívik, annyi kevés kis értelme van a topiknak, hogy van néhány dolog, amire páran lökjük a választ, illetve én egyelőre annak is örülök, hogy hosszú álom után beindult a topic, mert volt idő, amikor csak én kérdeztem, válasz nem jött senkitől.

A Ryzen topikokba azért irányítom az embereket, mert amikor infót gyűjtöttem az új vashoz - és nagyon szemeztem a Ryzennel, sokat jártam ott és azt láttam, hogy szinte csak tuningról van szó. Azóta nem tudom, merre ment a társaság/színvonal. Esetleg ott is érdemes keresgélnie annak, aki a témában érdekelt, mert bizonyára a technikája a dolgoknak nem változott. Az biztos, hogy én nem értek a Ryzen tuninghoz és egy ideig nem is fogok, de a lehetőség mindenkinek biztosítva van itt is, hogy válaszoljon az ilyesmire.

A topik címét én változtattattam meg, de nem ez lett volna a cél, hanem Tuning haladóknak, ebbe nem mentek bele. Ettől függetlenül fel akartam és most is fel akarom rakni azt a tudást, ami a helyes mentalitáshoz és a "null tuninghoz" kell, azaz manuál mód, alulfesz, teszt, szorzó+1, fesz belő, teszt... (ezt én is többször leírtam részletesen), és linkeket, amikből én is sokat tanultam.

Egyelőre az új apaszerep foglal le, de ami késik, az jön.
    A Redditen mostanában sokszor futok bele 2 oldalnyi veszekedésbe technikai kérdések alatt. :)

Új hozzászólás Aktív témák