- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- RAM topik
- Rekordokra vágyik! Kezünkben az Asus ROG Matrix GeForce RTX 5090
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
bot1978
senior tag
válasz
IO.sys #46107 üzenetére
Jó hát, mondják, hogy semmi értelme emelgetni az órajelet, oké tényleg nem sok értelme, de azért melóban elég halál böngészni tuning mentes gépen. Otthon megszokom, hogy 4GHz-en jár fixen bent meg speedstep szépen leveszi olvasás közben a cerkát, aztán kattintok egy linkre azon persze lesz valami összecsapott script, valami fincsi java, de elé azé’ kell a teljes képernyős flash reklám én meg csak fojtogatom a patkányt a markomban, hogy mi a tosz van már. Semmit nem ér az optikás net ilyen energiatakarékos vackokon. Értem én, hogy zöld bolygó, csak ha eleve egy cerka proci annak miért kell levenni az órajelét is könyörgöm? Amikor amúgy is jó ha 30W. Legalább egyetlen magja mehetne max órajelen 24/7-ben. Mese, hogy egyből kapcsol a speedstep és nincs különbség, állandóan várni kell. Már tiszta cipőtalp a ház széle, pedig nem is rugdosom. Annyit.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 - 15.6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB -512GB - RTX 3050 - Win11
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest