- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini-ITX
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autóhifi
- ASUS ROG Ally
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
band1103
őstag
"nem hiába van az az árrés." Mintha ezt már én is leírtam volna
. Továbbá ugylátszik nincs megfelelő rálátásod és mégis beszélsz a tuninbarát amd-s lapokról. Nem is baj hisz Inteles vagy nem kell hogy tudj, de ne tégy ugy mintha. 25 ezerből már van olyan tuninglap amivel ki lehet szedni a 6000+-ból a max-ot. Lehet hogy az Intelnél az ilyenek 50-től kezdődnek, és van persze az AMD-s lapot is vehetsz annyiért, de már megint ugy hasonlítgatsz hogy AMD-s (közvetett vagy közvetlen) tapasztalat híján csak az Intelből tudsz kiindulni. Ez nem tesz hitelessé
.
lipi67: Már megint nyomod ezt a E8xxx -es dolgott
. Jelzem hogy még mindig nem a flame a téma hanem az ominozus 6000+ -os és árkategoriás konkurensei.
Inkább tesztelj egy E4600 tuningpotenciálját és azt hasonlítsd egy tuningolt 6000+-hoz. És ha tetszik ne játékban hanem a Super PI-ben nekem 8.Ne flameelj, érvelj !
-
lipi67
nagyúr
Ha már teszt...A cpu erejének legelfogadottam tesztelési módja a Super PI.Én sem szeretem a szintetikus teszteket,de a PI nagyon reálisan tükröz dolgokat.Itt egy tesztem 8400 3GHz@4,6GHz-en valós idejü prioritáson..Melyi AMD közelíti meg?
[Super PI 1M]
S a super Pi táblázoknál hanyadik az első AMD?Knm...
Kben..Most majd lesz egy server,amin majd teszteket futtatunk(Tildy)hogy a 2xxx-be a játékos kedvü srácok eredményeiket fel tudják tenni.Linux lesz rajta,sok mindenre jó lesz a régi jó öreg amd-de tuning..meg se fordul a fejünkbe
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Futás, futópályák
- Hálózati / IP kamera
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Honda topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest