- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Izmos Corsair tápok oldalsó interfészekkel és iCUE Link kontrollerrel
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
válasz
RetepNyaraB #41327 üzenetére
Inkább okosan hülyéskedj, mint hülyén okoskodj jeligére osztottam meg az infót nettó jószándékból. Senki nem pirított senkire. Ha rám hallgatsz azt csinálsz amit akarsz, de ha ilyen ideges vagy már mindentől, akkor bőven elég arra a hsz-re válaszolnod, amit neked írnak így te is könnyebben átlátod majd hányan kíváncsiak a szakértő véleményedre. Én konkrétan nem. Jeleztem is, hogy csak a hőmérséklet érdekel, ha figyelmesen elolvasod a hsz-t. Számítottam valakire, aki tudja fejből egy tuning topicban, ennyi történt mea culpa, de utóbb rájöttem, hogy nem a "vram"-ra kell keresnem a guglival, hogy rátaláljak egy gyártói adatlapra. Senki nem trollkodott, és senki nem pirított senkire. Ha karácsony előtt is ilyen lelkiállapotban vagy, akkor szakember tanácsát kellene kérned egyébként. Nem szégyen orvoshoz fordulni mielőtt megbuggyansz. Szerintem ez már tutira nem egészséges, ha ezért így kicsapod a hisztit. Veled valami van.
-
enemy107
senior tag
válasz
RetepNyaraB #41327 üzenetére
Nem pirított ő senkire, ezt elsőre is kiguglizhatta volna
Kérdezett egy bölcset, válaszoltam rá egy még bölcsebbet, kell a HSZ
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Óra topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- Eladó AMD Ryzen 7 3700X CPU Bequiet Pure rock 2 hűtővel.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i3-6100T 100% tesztelt, hűtő nélkül
- AMD Ryzen 5 5500 Processzor - Kitűnő állapotban!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest