Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
csurenzoo #40209 üzenetére
ugyanez volt nalam is, de pl usb mouse kikapcs nem segitett se semmi. a regi vgat mikor visszatettem megjavult. fu de utaltam erte rohadt szemet alaplap, honapokig szenvedtem vele. de most megkapta a magaet, mert belefolyt a vizhutes es megdoglott. mar jon helyette egy p45 ugyhogy tuning orrba szajba fckyeah.
remelem a tobbi cucc mukodik.... -
Alister71
nagyúr
válasz
csurenzoo #40209 üzenetére
Nekem az EP35-DS4-em egyik percről a másikra adta be a kulcsot. Ennyi volt, lejárt az ideje. Amúgy arra a konfigra a win8 annyira felesleges mint az alkohol mentes sör.
Próbáld 2x1 giga rammal, mert a 4x1 giga nem a legjobb. Javarészt az szól bele a tuningba. Valamelyik Kingmax behalt.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- Hegesztés topic
- DVBViewer
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Max
- További aktív témák...
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-12700KF
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest