- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Plazma TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabog4
aktív tag
válasz
Gabrikovics #39809 üzenetére
Üdv!
Rakok fel képet jelenleg, mert nekem itt nem lehetett feljebb rakni (ugye 800mHz támogatja max) (ezen szerettem volna valamiként változtatni, de nem tudom lehetséges-e eszerint nem kaptam rá választ, hogy lehetséges-e ilyen piszkálás.) A VGA eszközkelező menüpontban (ezt nem tudom hol van talán a biosba ez is?
) ) Az AMD VISION Engine Controll Centerben nem találtam ilyesmit. Érettségire gyúrok szóval kicsit későbbre teszem ezt a témát (holnapra) és, akkor, mint már írtam rakok fel képeket.
Tehát ezek szerint lehetséges, hogy a valamelyik ramom meghalt és azért fagy le? o.O (várok vele kb 20-30 percet, de van, hogy 5 és megy normálisan vagy nem bírom és újraindítgatásokkal próbálkozom, ami nem igazán tesz jót a gépnek :/) Ez nem igazán lehetséges (vagy igen?), mert, akitől vettem azt mondta, ha meghal egy ram, akkor fullba hal meg és nem részlegesen. A gépem is csak 3250mb körül érzékeli a ramokat pedig 64 bites a rendszer (kipróbálok egy másik windowst hát, ha az a baj, de ismerősömnek ugyanez van [az ő kiírt dvd-jéről telepítettem] és neki minden flottul működik.) A sajátgép tulajdonságaiban azt írja, hogy
Telepített memória (RAM): 4,00 GB (3.25 GB használható), de a rendszer típusához, meg 64 bitet ír. Nem módolt windows (professional). Azért is biztos, hogy 64bites a rendszer, mert például a Crysis 3 DX11 fut és a Battlefield 3 is (az más, hogy a crysis 3 már a procim nem bírja nyílt terepen sajna ezért nem játszottam ki)
A gépemmel sok megválaszolatlan kérdés rendelkezik!Elnézést kérek, ha esetleg értetlennek tűnök, de itt, jelen helyzetben nem igazán szeretném a makacsságomra illetve az önfejűségemre bízni a gépem (mindent vagy semmit elvet elvetem most).
Inkább megvárom a részletes segítségnyújtást. Az a biztos.Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED TV topic
- Kuponkunyeráló
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest