Hirdetés
- Közvetve bedarálja az AI a Switch 2 tárhelyét
- Gigaberuházással növelné a 2 nm-es termelését a TSMC
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen házat vegyek?
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
qdak
addikt
válasz
Krygos
üzenetére
az erős hang vmi venti lehet, ha van kedved barkacsolni kis muszer olaj megoldhatja még

közben latom 2.66 GHz re sikerült stabilizalnod

mikor öszeraktam az uj gepet a regi tappal annak vmi irgalmatlan zaja volt: a táp meglett forditva, a reginek a tetejen volt venti fent, most lefele
de kb fél nap alatt a hejere daralta magát 
-
válasz
Krygos
üzenetére
Ömm, nem tudom. Az éles hang jöhetett a felpörgő hűtőventiből, főleg, ha esetleg berezonál és hozzáér valami lamellához. 57 fok lószar, 72 felett kezd érdekes lenni

Még egyszer határozottan leírom, hogya lapod nem tuningra való, nem a processzor a gond
Illetve persze lehet az is, nekem volt egy E6400-asom, amelyet a gyári 2,13Ghz-ről 2,8-nál semilyen lapban nem lehetett feljebb húzni, pedig ezek nagy része 4 giga, vagy akár felette is megy...Ha azonban Qdak ötletével ment, csak kifagyott, akkor az jó lehet, csak meg kell próbálni stabilizálni. Milyen feszültségekkel próbáltad?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Call of Duty: Black Ops 7
- Arc Raiders
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Közvetve bedarálja az AI a Switch 2 tárhelyét
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gigaberuházással növelné a 2 nm-es termelését a TSMC
- HTPC (házimozi PC) topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310, 100% Akksi
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de kb fél nap alatt a hejere daralta magát