Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Ehh..nem hiszem hogy félreérthető lett volna..de legyen. vegyünk egy 2400mhz-es a64-et, 12x200-as értékkel jön ki. Ha a szorzót leveszed 10-re, FSB-t pedig 240-re emeled, ugyanúgy 2.4ghz marad, de gyorsabb lesz. Akkor is, ha a ramot visszaosztottad 667-re, de ha a ramok bírják visszaosztás nélkül, akkor még jobb. Ennyihez meg MCH feszt se kell emelni.
-
Antibazsi
aktív tag
Jelen estemben egy e8400-ról van szó.333x9 helyett 450x7 re állítom a procit 1:2 osztóval a ramjaim 1800mhz-en futnak 1333 helyett.(1600-as ramokról van szó,de alapban csak 1333-on futna a lapban) Gyorsabb lett a rendszer,de mint modtátok akkor nem növekedett túlzottan a fogyasztásom...és igazából ez a célom,minél többet kihozni minimális fogyasztás emelkedéssel.(Természetesen chipset feszt emelnem kellett emiatt biztos nőtt vmennyit,de remélem nem sokat.)Nekem nem kell 4 meg 4,5ghz-en fusson a proc ha akkor már dupla a fogysztása annyira nem érzékelem a különbséget,hogy megérje.És én fizetem a villanyszámlát.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Milyen egeret válasszak?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest