Új hozzászólás Aktív témák
-
Mkopi
csendes tag
válasz
darál0w #30875 üzenetére
Szia! Elolvastam amit írtál . De sajnos még mindig nem jó. Na de most vissza rajtam a procit az alapra 2magra mondom kiprobálom, igy hogy megy, meg a höfokot letesztelem hogy mennyit mutat. Na de a Bios apal höfoknak mutatja a procit 40foknak nem tudom hogy hogy de az Everest meg a Sisoftware sandria az 100%-kos terhelés alat mutat max 34-35C. Ez hogy van? És most 3.6on megy a 2 mag és igy is ugyan ennyit mutat. Másik mikor unlokolva van a proci és megy a 4 mag akkor is 40C mutat a Bios. Nem értem lehet frisiteni kéne a Biost? Mert nem hiszem hogy ezzel a hütésel 40c fok alapból a 2 mag és a 4 mag is. Ja és azt sem értem hogy a Cpu-z mért mutatja a wattot 4 magon 143-nak. Mikor a négymagosok alapbol 123wattot esznak ha jól olvastam a cikbe.
Válaszodat elölre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vicces képek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Milyen okostelefont vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- További aktív témák...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest