- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
eight
senior tag
válasz
joker1220 #27404 üzenetére
Nem viccből irtam ám le vagy 10-szer azt a 2.66-os szorzót, ha nem hiszel nekem és még mindig 3.0-as szorzót használsz (amivel már 300-as FSB-nél is 900Mhz-en mentek a VALUE 800-as ramjaid), akkor 320-as FSB-nél már 960-on hajtottad őket. Hiába Kingston, az nem tuning ram, még ha nem is fog elpukkanni ennyitől nem biztos hogy bírja azt a sebességet.
A legrosszabb amit tehetsz hogy csak egy részét fogadod meg a tanácsaimnak. Egyrészt veszélyezteted a zsír új gépecskédet, másrészt meg segíteni sem tudok mert más történik mint amire számítok, pedig én csak jót akarok nekedSzerk.: Na mind1, remélem azért sikerül és elégedett leszel az eredménnyel, holnap majd esetleg folytatjuk, feszeket is probálgathatod alacsonnyabban, 3.6-hoz szvsz pl nem kell 1.3V-os Vcore, de a többit is inkább 3.8-hoz mondtam..... Jó éjt, sok sikert
-
eight
senior tag
válasz
joker1220 #27404 üzenetére
Hali
Akkor most visszatérve az egyik régi kérdésemre hány MHz-en mennek a ramok 300-as FSB-vel?
Szerk.: 775-ös prociknál ne foglalkozz vele hogy a proci 50-60-70 vagy akárhány fokos mert szó szerint köze nincs a valósághoz, csak azt lehet tudni hogy a maximális hőmérséklettől, (aminek az értéke más és más minden egyes procinál és csak annyit lehet tudni hogy mondjuk a te esetedben valahol 70-80C környékén lehet), szóval hogy attól a pontol amit nem akarsz megközelíteni, éppen miylen messze jársz, Az a fontos hogy 20-30C-nél ne menj közelebb a nullához, és maximálisan biztonságban vagy
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nők, nőügyek (18+)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OTP Bank topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest