- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- A legújabb rendszerchippel jönnek az Apple iPad Prók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- A Synology visszatáncolt a kötelező saját márkás HDD-től
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ETOM
addikt
válasz
BRIKLY #27326 üzenetére
De nem is annyira nagy szám a hűtőm jobb lenne más, de 7750-nek elég ez is. Bár nem szidom mert nem rosszak a hőmérsékletek.
Hát nem tom nekem most jött egy kis lové amiből RAM-ot akartam, de az elhalasztva kicsit.. így lett a VGA.
Integráltnak régen sose értettem mi értelme, de most örülök h van mert akk szivás lenne. Söt még játszani is lehet vele csak nem highen. -
eight
senior tag
válasz
BRIKLY #27326 üzenetére
400W-os Deer-el nem fog menni az erősebb VGA, hidd el nekem, tételezzük fel hogy én is elhiszem neked, hogy nincs semmi baj a Codegen meg a Deer tápoddal és soha nem fogják leégetni a gépet, de viszont akkor te is hidd el nekem hogy nem fogják bírni a komolyabb VGA-t.
Tudom hogy pénzkidobásnak tűnik, mert semmi látható jele nem lesz a változásnak, de fektess bele egy normális tápba mielőtt tovább fejlesztesz, az később is jó lesz majd, és ha VGA-t veszel először, akkor még az sem biztos hogy nem kapcsol majd ki a géped egyből mikor megterheled a VGA-t egy játékkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- Mini-ITX
- Okos Otthon / Smart Home
- Battlefield 6
- A legújabb rendszerchippel jönnek az Apple iPad Prók
- World of Warships
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hardcore café
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Független & karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 Pro 6GB RAM / 128GB / Onyx Grey
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest