Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Apple asztali gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fujifilm X
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
ETOM
addikt
válasz
BRIKLY
üzenetére
De nem is annyira nagy szám a hűtőm jobb lenne más, de 7750-nek elég ez is. Bár nem szidom mert nem rosszak a hőmérsékletek.

Hát nem tom nekem most jött egy kis lové amiből RAM-ot akartam, de az elhalasztva kicsit.. így lett a VGA.
Integráltnak régen sose értettem mi értelme, de most örülök h van mert akk szivás lenne. Söt még játszani is lehet vele csak nem highen.
-
eight
senior tag
válasz
BRIKLY
üzenetére
400W-os Deer-el nem fog menni az erősebb VGA, hidd el nekem, tételezzük fel hogy én is elhiszem neked, hogy nincs semmi baj a Codegen meg a Deer tápoddal és soha nem fogják leégetni a gépet, de viszont akkor te is hidd el nekem hogy nem fogják bírni a komolyabb VGA-t.
Tudom hogy pénzkidobásnak tűnik, mert semmi látható jele nem lesz a változásnak, de fektess bele egy normális tápba mielőtt tovább fejlesztesz, az később is jó lesz majd, és ha VGA-t veszel először, akkor még az sem biztos hogy nem kapcsol majd ki a géped egyből mikor megterheled a VGA-t egy játékkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Path of Exile (ARPG)
- Google Pixel topik
- Apple asztali gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 128-256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest