Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 3D nyomtatás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Notebook hibák
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
Új hozzászólás Aktív témák
-
eight
senior tag
válasz
P3TR!CK
üzenetére
egyébként gondolom pci-e 100-on van, mert attól is lehet ilyen gond.?
szerk.: @#27136 : annyin

Csak megosztanám a topikkal, hogy múlt hétvégén tuningolgattam egy kicsit a gépet, és aztán ahogy kell a végeredményre ráengedtem mindent amim csak volt. (6 óra prime-blend, memetest, ibt, orthos, aida-stabilitás teszt.. stb...szóval mindent)
Viszont most Pénteken gyerekre vigyáztam, aki ügyes volt és jutalomból játszhatott egy kicsit a Minecraft-al. Már a kezdetektől tolja, (amikor még elég ismeretlen volt), szóval hozzászokott már hogy sokszor lefagy. De most szólt hogy valami baj van. Én elintéztem azzal hogy biztos frissitettek, és ez most valami bug, de aztán ránéztem, és tényleg a feltünően sokszor dobta ki a desktop-ra, meg egyszer reset is lett a dologból.
Jött egy megérzés (én kis korom óta zsigerből kezelem a gépeket
), és adtam egy kis +feszt a procinak. Meggyógyult töle, majdnem lepetéztem.Ha visszaveszem egyel a feszt, akkor is lefut minden létező tesz amit csak akartok, de a Minecraft-nak kell az a kicsi plusz, pedig 20% jobban meg sem kergeti a procit, szóval még csak nem is értelmes a történet, de tényleg, ha nem kapja meg a + feszt, akkor állandóan ledobál a szerverről, vagy csak simán kidob a desktopra.Szóval csak ennyit a szintetikus stabilitás tesztekről

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- Vadi új, 2 év garanciás, Sony PlayStation DualSense 5 kontroller
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Eladó Samsung Galaxy S23 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), és adtam egy kis +feszt a procinak. Meggyógyult töle, majdnem lepetéztem.Ha visszaveszem egyel a feszt, akkor is lefut minden létező tesz amit csak akartok, de a Minecraft-nak kell az a kicsi plusz, pedig 20% jobban meg sem kergeti a procit, szóval még csak nem is értelmes a történet, de tényleg, ha nem kapja meg a + feszt, akkor állandóan ledobál a szerverről, vagy csak simán kidob a desktopra.
(és lehet hogy tényleg