Hirdetés
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hővezető paszták
- Milyen házat vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
alexya
csendes tag
soha nem vettem volna asrockot,minden lapom asus volt de mikor meghalt a p5-pe vm1 vasárnap csak ezt kaptam sürgössen,olcson.csak a két cl2 corsair memoria miatt eröltetem ezt konfigot.ha 965 vagy P35-re váltanék mindenböl újat kéne venni /alap,proci,pci-vga,ddr2 ram stb/ez igy huzós.az új ddr2-3 ramokat nagyon lehuzzák arra lennék kiváncsi a core2 mit müvelne 1 cl2 memoriával,mivel a mostani ramok jó esetben cl4-et tudnak.1 ddr most is 30ezer köröl van a ddr2, 5 ezer és mint tudjuk a piacot mamár nagyon behatárolja az érték arány.lehet hogy véletlenül nem raknak sima ddr foglalatot a mai lapokra?mindenki vegyen ujat a multiknak ez az érdekük,ja és az uj progik most készülnek lásd p35-dx10 draiver a minap olvastam.köszönöm a válaszokat mindenkinek!ja az asrock kellemes csalodás nem huznám le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hővezető paszták
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen házat vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xbox one X konzol 1Tb
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 15GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest