Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Projektor topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Képminőségelőnyt is kínál az FSR Radiance Caching?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Pánik a memóriapiacon
Új hozzászólás Aktív témák
-
eight
senior tag
válasz
darál0w
üzenetére
Ne felejtsük el hogy milyen világban is élünk, és hogy kik is szoktak itt prosperálni, márpedig a Codegen rohad sok embert "csapott már be" és/vagy keserítette meg napjait.

Néztél mostanában gyártott Kodegány tápot? Én nem rég tesztelgettem egyet, és bár még mindig szarok, de már rég nem olyan durván mint mondjuk 1 évvel ezelött.
Nem lepődnék meg ha 5 év múlva ott lennének ahová az Asrock is jutott, márpedig kevés számítástechnikai céget ismerek aki több használhatatlan szemetet adott el pénzért mint az Asrock. -
BRIKLY
veterán
válasz
darál0w
üzenetére
tudom hogy nem megbízható,és azt is tudom hogy nem 400W. de a gépem sem annyi. veszett brutál tuningal sem lenne 400W a gépem...
nem azt mondtam hogy húú ez mááá néccáz vatt akkó semmi gond. ezt is le fogom cserélni ha az anyagiak engedik. ez meg szinte ingyen volt. a 300W-os kodegány leadott kb 150W-ot, ez meg kb 200-at. (cetlin 14+13 A a 12V-on. )
és mint mondtam, most csak kíváncsiságból akarom felhúzni. annyit kibír ez a sz@r.
(kb 2-3 éves táp,halk mint az állat,a bele meg úgy néz ki mint az új)
ne aggódj! ha segítesz és baj lesz nem téged foglak hibáztatni!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest