- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
Új hozzászólás Aktív témák
-
eight
senior tag
válasz
darál0w #26168 üzenetére
Ne felejtsük el hogy milyen világban is élünk, és hogy kik is szoktak itt prosperálni, márpedig a Codegen rohad sok embert "csapott már be" és/vagy keserítette meg napjait.
Néztél mostanában gyártott Kodegány tápot? Én nem rég tesztelgettem egyet, és bár még mindig szarok, de már rég nem olyan durván mint mondjuk 1 évvel ezelött.
Nem lepődnék meg ha 5 év múlva ott lennének ahová az Asrock is jutott, márpedig kevés számítástechnikai céget ismerek aki több használhatatlan szemetet adott el pénzért mint az Asrock. -
BRIKLY
veterán
válasz
darál0w #26168 üzenetére
tudom hogy nem megbízható,és azt is tudom hogy nem 400W. de a gépem sem annyi. veszett brutál tuningal sem lenne 400W a gépem...
nem azt mondtam hogy húú ez mááá néccáz vatt akkó semmi gond. ezt is le fogom cserélni ha az anyagiak engedik. ez meg szinte ingyen volt. a 300W-os kodegány leadott kb 150W-ot, ez meg kb 200-at. (cetlin 14+13 A a 12V-on. )
és mint mondtam, most csak kíváncsiságból akarom felhúzni. annyit kibír ez a sz@r.
(kb 2-3 éves táp,halk mint az állat,a bele meg úgy néz ki mint az új)
ne aggódj! ha segítesz és baj lesz nem téged foglak hibáztatni!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Call of Duty: Warzone
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam topic
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Windows 11
- Milyen alaplapot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3541
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest