- Módosítana a CHIPS-törvény kifizetésein a Trump adminisztráció
- A frissített, béta verziójú NVIDIA Apphoz készült az új GeForce driver
- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Apple asztali gépek
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kompakt vízhűtés
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
gezu1025 #16153 üzenetére
a sztorim annyi, hogy az első hónapokban a crysisen és a stalker socn teszteltem a configot. namármost, a p5k a quaddal nem jött ki jól, ez tartott három hónapig, aztán a vidkari hűtése is hangos volt (meg a driverekkel is szívtam), aztán mellette túlhajtottam, aztán optimalizáltam... játéknál három volt a mérvadó, a crysis, a stalker meg a supreme commander.
innentől a crysis tesztek úgy néztek ki, hogy a fő monitoron ment a játék, a másodlagoson meg a rivatuner+taskmanager+everest, szóval néztem a feszeket, a procit, a memeket, a vgat, a hőfokokat, tehát úgy általában mindent. stalker alatt detto. a supreme commander alatt mindkét monitoron játszottam, de ott meg érzésre is meg lehetett mondani, hogy jó e vagy sem
a dolog egyébként így visszanézve viccesebb, de anno eléggé szomorú/idegesítő volt (mi a fenéért szemetel a stalker, ha a furmark stabil? és a jolly joker miért kékhalálozik a gép csak és kizárólag dirt alatt, ha egyébként fur és smallfft stabil?).
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest